Media

Uutinen

27.10.2020

Puheohjattu keräily päihittää perinteiset menetelmät – Tekoälyä hyödyntävä, itseoppiva LYDIA® VOICE vie äänikeräilyn uudelle tasolle

Puheohjaukseen perustuvat ratkaisut ovat logistiikan toimijoiden arkipäivää. Puheohjaus vapauttaa keräilijöiden kädet ja silmät keräilyyn liittyvien tehtävien hoitamiseen samalla kun työergonomia kasvaa, keräilyprosessi tehostuu ja keräilyssä tapahtuvat virheet vähenevät. Kansainvälisesti toimivan EPG Ehrhardt Partner Group:n LYDIA® VOICE hyödyntää tekoälyä ja vie puheohjatun keräilyn uudelle tasolle. LYDIA® VOICE on yksi maailman käytetyimmistä ääneen perustuvista ratkaisuista. Euroopassa se […]

Tulostimen valintaopas

Oppaat

Tulostimen valintaopas

Oletko ikinä miettinyt, kuinka valita sopiva tulostin yritykselle ja kuinka sellainen valita oikein?

Oppaat

Opas onnellisempaan pysäköinninvalvontaan

Käsin tehtävä tiedonsyöttö tai -siirto eivät ole tätä päivää millään toimialalla. Pysäköinninvalvonta on ollut digiä jo ennen kuin tuo muotisana otti vallan lehtien otsikoissa!

Mobiililaitteiden valintaopas

Oppaat

Mobiililaitteiden valintaopas

Ammattitason mobiililaitteita on saatavilla vaikka kuinka ja paljon erilaisia. Kysymystemme avulla voit helposti kartoittaa teille sopivaa!

Viivakoodinlukija opas

Oppaat

Viivakoodilukijan valintaopas

Viivakoodinlukijan valinnan voisi kuvitella olevan erittäin yksinkertainen tapaus – vai onko oikeasti?

Turhan työn TOP 10 opas

Oppaat

Turhan työn TOP 10 -opas

Kukaan ei halua tehdä turhaa työtä. Eikä kukaan varsinkaan halua kokea, että hänen tekemänsä työ on turhaa. Tässä kerromme syyt siihen, miksi turhaa työtä syntyy!

Tulevat tapahtumat

Kiinnostuitko ratkaisuistamme? Tilaa uutiskirje!

Puolitamme turhan työn

Haluatko soittaa suoraan myyjälle?

Myynnin yhteystiedot
Siirry takaisin sivun alkuun