31.08.2023

Vähemmän ympäristökuormitusta ja turhaa työtä Linerless-tulostusratkaisuilla!

Linerless-tulostusratkaisut ovat strateginen valinta

Nykypäivän nopeatempoisessa ja ympäristötietoisessa maailmassa linerless eli suomeksi aluspaperiton tulostus on strateginen valinta yrityksille, jotka ovat vastuullisia ympäristöstä, tehokkaita ja kustannustietoisia. Näissä tarroissa ei tarvita taustapaperia (joka on silikonilla tai muulla tarttumattomalla aineella pinnoitettu), jolloin tulostus vähentää jätettä ja on ympäristöystävällinen vaihtovaihto.

Tiesitkö, että käyttäessä aluspaperittomia tarroja, hyötyinä ovat myös lisääntynyt toiminnan tehokkuus ja käytettävyys, työvoiman ja kuljetusten säästöt, pienemmät varastointivaatimukset ja pienemmät jätehuoltokustannukset. Aluspaperin hävittäminen on meidän mielestä turhaa työtä ja vähentää työvaiheita.

Entä miten sitten nämä tarrat toimivat?

Voit käyttää tätä tarraa kuin ennenkin. Tulostimien telassa on pinnoite, jonka avulla tarra irtoaa helposti tuhoamatta etiketin alla olevaa liimaa, jotta se voi silti tarttua esineeseen. Tulostimessa tarvitaan repäisyreuna tai leikkuri. Leikkurilla tarran reuna on luonnollisesti siistimpi.

Me Finn-ID:llä haluamme auttaa vähentämään ympäristön kuormitusta sekä turhaa työtä, ja tarjoamme siksi useita aluspaperittomia materiaaleja, jotka testataan toimivaksi oikean tulostimen kanssa. Tällä varmistetaan minimaalinen liiman kertyminen ja optimaalinen tulostuslaatu.

Tuotteen merkitseminen tarralla on suhteellisen pieni ja kevyt toimenpide, mutta sitäkin tärkeämpi osa logistiikan ketjua. Tarrat selkeyttävät tuotevirtaa logistiikassa, kuljetuksissa, asiakkaan ostotilanteessa ja muissa vastaavissa tilanteissa.

Lue lisää tarroista lataamalla tarran valintaopas!

Siirry takaisin sivun alkuun