Tehostetaan tuotantoa ja saadaan säästöjä aikaan

Nykyaikaisilla ratkaisuilla voidaan säästää jopa satojatuhansia euroja vuodessa

Turhan työn puolittaminen tuotannossa

Yrityksen keskitetyt tietojärjestelmät ovat olemassa syystä – tavoitteena on luonnollisesti se, että ajantasaiset tiedot näkyvät samasta paikasta kaikille eri puolilla organisaatiota. Monessa yrityksessä tietoja kirjataan moneen kertaan: ensin joku kirjaa
tiedon paperille, josta hän (tai joku toinen työntekijä) kirjoittaa saman tiedon järjestelmään, jotta se olisi muidenkin käytettävissä.

Tämä asia voi vaikuttaa ensisilmäyksellä mitättömältä, mutta siitä kertyy lopulta yllättävän paljon hukkaa – ja se synnyttää muita riskejä. Jokainen kerta, kun tietoja kirjataan mihin tahansa (paperille tai järjestelmään) on yksi mahdollisuus lisää tehdä virhe. Mitä useammin näitä virheen mahdollisuuksia on, sitä enemmän virheitä vääjäämättä tapahtuu.

Olemme myös kuulleet liian monta tarinaa siitä, miten juuri se paperi, jolle juuri se kriittinen tieto oli kirjattu, onkin joutunut hukkaan.Tiedämme myös, että mitä helpompi järjestelmää on käyttää, sitä todennäköisemmin sitä käytetään. 

Mieti, missä kohtaa teillä tehdään päällekkäisiä töitä – ja minkälaisia riskejä ne liiketoiminnallenne oikeasti aiheuttavat. Jos voimme olla avuksi, otathan yhteyttä. Tilaa ainakin Turhan työn opas TOP10!


Tyytyväiset asiakkaamme kertovat lisää - tutustu tositarinoihin 

Asiakkaamme hyödyntävät kehittämiämme järjestelmiä mm. tuotannon materiaalivarastojen hallinnassa ja erilaisissa tiedonkeruun tarpeissa. Tuotteiden helppo merkintä ja tunnistaminen jopa automaattisesti tuotannon eri vaiheissa helpottaa ja nopeuttaa tuotannon prosesseja.  

Tuotannon tehostamiseen meillä on useita eri ratkaisumalleja. Parhaimman käsityksen saat, kun tutustut asiakastarinoihimme, joissa muutos parempaan on jo tehty, hyvänä esimerkkinä mm. Case Novart, joka säästää ratkaisumme ansiosta satojatuhansia euroja vuodessa.

 Hyviä oivalluksia tarjolla myös tuottamistamme videoista, joissa puramme auki tositarinoita asiakkaidemme maailmasta. Lisää videoita löydät täältä.

 

Kuten sanottua, me Finn-ID:llä haluamme puolittaa turhan työn Suomesta. Teillä tilanne on varmaankin niin hyvä, että sitä turhaa työtä ei juurikaan ole, mutta kannattaisiko meidän silti keskustella ihan varmuuden vuoksi?

Olemme auttaneet asiakkaitamme teollisuuden, kaupan ja sairaanhoidon toimialoilla jo kolmen vuosikymmenen ajan, ja kerta toisensa jälkeen asiakkaat yllättyvät, mistä kaikkialta sitä turhaa työtä löytyykään. Ota yhteyttä:

Tuotteiden etsimiseen kului tarpeettoman paljon aikaa. Yksilöintimerkinnät tehtiin pääasiassa käsikirjauksina tussilla. Varaston kapasiteetin hyödyntämisessä oli puutteita, ja esimerkiksi varastointipaikat olivat työntekijöiden muistin varassa. Pasi Marttila, Novart Oy