30.8.2023 klo 8:00 - 12:00

Lydia Voice hybriditapahtuma – Mitkä ihmeen puheohjausratkaisut ja mitä sinun tulee tietää niistä 2023-2024?

Lydia Voice hypriditapahtuma

Mitkä ihmeen puheohjausratkaisut ja mitä sinun tulee tietää niistä 2023-2024?

Asiakkaidemme pyynnöstä järjestämme tapahtuman elokuussa hybridinä 30.8. klo 9-12!

Pohditko, miten voisit vähentää rekrytointipaineita? Entä miten voisit saada entistä enemmän irti nykykokoonpanosta vähemmällä työllä?

Äänikeräilyn ja puheohjausratkaisujen avulla pystytte vapauttamaan tekijöidenne kädet turhasta työstä. Vaikka käytössänne olisi jo vanhemman teknologian puheohjausratkaisu, organisaationne on mahdollista saada kasvatettua tehokkuutta entistä enemmän jopa 7-12%!

Järjestämme keskiviikkona 30.8.2023 hybriditapahtuman Finn-ID:n tiloissa Vantaalla ja Zoomissa, jossa pääset tutustumaan Euroopan markkinajohtaja LYDIA®Voice:en.

Missasitko tapahtuman? Valitettavasti kyseisestä tapahtumasta ei ole tallennetta. Liity mukaan uutiskirjeläisiimme ja saat tiedon tulevista tapahtumista suoraan sähköpostiisi!

Mikä on LYDIA®Voice?

Kansainvälisesti toimivan EPG Ehrhardt Partner Group:n LYDIA® Voice hyödyntää syväoppivaa algoritmia ja vie puheohjatun keräilyn uudelle tasolle. LYDIA® Voice on yksi maailman käytetyimmistä ääneen perustuvista ratkaisuista. Euroopassa se on jo markkinajohtaja ja myös Yhdysvalloissa laajasti käytössä oleva puheohjaukseen perustuva ratkaisu.

Puheohjaus vapauttaa keräilijöiden kädet ja silmät keräilyyn liittyvien tehtävien hoitamiseen samalla kun työergonomia kasvaa, keräilyprosessi tehostuu ja keräilyssä tapahtuvat virheet vähenevät.

Erityisvieraanamme tapahtumassa olivat LYDIA® Voicen myyntijohtaja Sascha Egener ja asiantunteva projektipäällikkö Torsten Isenhardt. Finn-ID:ltä keskustelemassa ovat kulttuuri- ja tuotantojohtaja Mika Veijalainen sekä tuotepäällikkö Sami Mäkiö. Tapahtuman isäntinä toimi avainasiakaspäällikkö Janne Ikonen.

Sascha Egener

Myyntijohtaja, LYDIA® Voice

Vuoden 2023 alusta lähtien Sascha Egener on vastannut EPG:n LYDIA Voice -liiketoiminnasta Euroopassa. Tietotekniikan maisterina sekä 20 vuoden kokemuksella logistiikan ohjelmistojen optimoinnista hänellä on vahva kokemus innovaatio- ja logistiikka-alalla.

Torsten Isenhardt

Asiantuntijaprojektipäällikkö, LYDIA® Voice

Torsten Isenhardt on toiminut LYDIA Voice -projektien projektipäällikkönä EPG:llä yli 20 vuoden ajan. Hänen pitkäaikainen kokemuksensa tekee hänestä integraation ja dialogisuunnittelun asiantuntijan. Hän tukee osaamisellaan sekä asiakkaita, että kumppaneita LYDIA Voice -projektien onnistuneessa toteuttamisessa.

Miksi kannattaa osallistua?

  • Pääset kuulemaan, miten syväoppivaa algoritmia hyödyntävä, itseoppiva ratkaisu synnyttää huomattavia työajan säästöjä sekä vähentää keräilyssä syntyviä virheitä
  • Saat tietää, miten Lydia Voice pystyy tarjomaan hyötyjä myös nykyisille puheohjausratkaisun käyttäjille. Esimerkiksi vaihtamalla Lydiaan asiakkaat ovat saaneet kasvatettua tehokkuutta jopa 7–12 %
  • Kuulet globaalisti tunnetun laitevalmistajan näkemyksiä ja kokemuksia puheohjausratkaisujen käytöstä maailmalla saadaksesi vertailevaa näkökulmaa tulevaisuuden ratkaisuista maailman kehittyneimmällä äänimoottorilla
  • Verkostoitudut muiden ääniratkaisuista kiinnostuneiden kanssa sekä voit esittää kysymyksiä asiantuntijoillemme
  • Lisäksi, mikäli tulet paikan päälle pääset nauttimaan aamiaisesta ennen virallisen tapahtuman alkamista!

Ajankohta ja aikataulu

8:30 Aamiaistarjoilu
9:00 Tervetuloa hybriditapahtumaan: Janne Ikonen
9:15 Lydia käytännössä sekä ratkaisut asiakkailla: Sascha Egener & Torsten Isenhardt
10:00 Paneelikeskustelu
10:45 Äänikeräilyn suurimmat hyödyt, ääniratkaisujen kehittyminen ja implementoinnit: Sami Mäkiö & Mika Veijalainen
11:00 Miten viedä äänikeräilysi seuraavalle tasolle? Lydian live demonstrointi
11:45 Loppusanat: Janne Ikonen

Aikataulu- ja sisältömuutokset ovat mahdollisia tapahtuman aikana.

Siirry takaisin sivun alkuun