Web-devaaja - tule meille töihin!

Voit olla joko työurasi alussa tai jo kokenut osaaja

Etsimme softatiimiimme innostunutta, monipuolista ja oma-aloitteista web-devaajaa. Voit olla urasi alkumetreillä, jolloin tarjoamme erittäin kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tai jo enemmän kokemusta kartuttanut osaaja, jolloin pääset suoraan kiinni mielenkiintoisiin asiakasprojekteihimme.

Ydinosaamisen tulee olla Front-end puolella .NET ympäristössä, mutta arvostamme myös back-end osaamista. Mikäli tunnet moderneja web -teknologioita kuten React, AngularJS. - hienoa, mutta älä anna tämän olla este hakemiselle.

Mikäli alla olevat asiat eivät ole aivan vieraita, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö:

  • ASP.NET / ASP.NET Core  
  • Entity Framework, MVC
  • React / AngularJs
  • Javascript kirjastot
  • IIS, REST / Web Api

Lisätietoa ja hakeminen

Lisätietoa avoinna olevasta tehtävästä saat sovellusjohtaja Pasi Väisäseltä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit lähettää Pasille hakemuksen sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella. Liitä mukaan myös CV. Pasin tavoittaat numerosta p. 09 3510 1524.

Voit olla urasi alkumetreillä, jolloin tarjoamme erittäin kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tai jo enemmän kokemusta kartuttanut osaaja, jolloin pääset suoraan kiinni mielenkiintoisiin asiakasprojekteihimme.
Max. 32MB