Etsimme hyvää tyyppiä Aikakonetiimiimme

vuorotteluvapaan sijaiseksi

 

Oletko vastavalmistunut ja etsit töitä? Onko sinulla juuri sopiva hetki hypätä vähintään puoleksi vuodeksi Aikakonemestareiden matkaan? Tai onko sinulla vaikkapa sukulainen, lapsi, serkku tai ehkä jopa mukava kaima, joka on tällä hetkellä hakemassa töitä? Me Finn-ID:llä puolitamme asiakkaidemme turhaa työtä nerokkailla digitaalisilla ratkaisuilla ja nyt haemme vuorotteluvapaan sijaiseksi ”tyyppiä” Aikakone-tiimiimme.

Logistiikan digitalisoinnin suunnannäyttäjänä toimimme suomalaisten huippuyritysten ja organisaatioiden kanssa. Tarjoamme Vantaan Martinlaaksossa viihtyisissä ja uusissa toimitiloissa mukavan työyhteisön.

Valittava henkilö voi sijoittua meillä oman osaamisensa tai mielenkiintonsa mukaan joihinkin seuraavista: 

  • tekniikkaan (avustavat tekniset työt),
  • varastoon (varastoapulainen),
  • digimyyntiin (puhelintyötä) tai
  • osaksi palvelukeskusta (avustavat toimiston tehtävät). 

Työtehtävä rakentuu henkilön ominaisuuksien mukaan ja sitä voidaan muokata niin, että osaaminen ja tehtävät kohtaavat. 

Oletko vastavalmistunut ja etsit töitä? Onko sinulla juuri sopiva hetki hypätä vähintään puoleksi vuodeksi Aikakonemestareiden matkaan?

Hakeminen 

Katso vuorotteluvapaasijaisuudesta lisätiedot ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@finn-id.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Työ on mahdollista aloittaa 4.11.2019 ja se kestää 180 vuorokautta. Mikäli hyvin käy, pesti jatkuu vielä vuorotteluvapaasijaisuuden jälkeen.

Kerro lyhyesti itsestäsi, mitä sinä osaat parhaiten ja mikä ym. työtehtävistä sinua eniten kiinnostaisi. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

Lisätietoa avoinna olevasta tehtävästä Finn-ID:llä antaa palvelupäällikkö Mika Veijalainen p. 040 355 6035.

Tutustu myös minidokumenttiin ”Töissä Finn-ID:ssä”, jossa tutustut meihin turhan työn puolittajiin.