Etsimme web-devaajaa - joko uran alussa olevaa tai jo kokeneempaa!

Olen Pasi Väisänen, Finn-ID:n sovellusjohtaja ja etsin softatiimiimme täydennystä! Olemme logistiikan digitalisoinnin suunnannäyttäjiä ja toimimme suomalaisten huippuyritysten ja organisaatioiden kanssa. Palvelulupauksenamme on puolittaa asiakkaidemme turha työ nerokkailla digitaalisilla ratkaisuilla ja tuottaa sitä kautta heille sujuvampi ja iloisempi arki sekä entistä tyytyväisemmät asiakkaat. Juuri nyt haemme kasvumme tueksi lisävahvistusta ja palkkaamme henkilön, jonka intohimona on softan tekeminen ja jonka hallussa on modernit webteknologiat.

Kuulostaako jokin näistä seuraavista tutulta;

  • Javascript,
  • HTML5,
  • AngularJs tai
  • React?

No siinä tapauksessa voisit olla meille juuri oikea tiimin jäsen! Voit olla vasta urasi alussa tai jo kokemusta omaava.

Pidämme hyvää huolta tekijöistämme, meillä on mukava ilmapiiri sekä vahva tiimin tuki heti ensimmäisestä päivästä lähtien.
 

Juuri nyt haemme kasvumme tueksi lisävahvistusta ja palkkaamme henkilön, jonka intohimona on softan tekeminen.

Katso video ja laita viestiä tulemaan - "We want you"  

Katso video ja ole yhteydessä - yhteydenotot sähköpostitse (pasi.vaisanen(at)finn-id.fi). Kerro vapaamuotoisessa viestissäsi kuka olet, miksi tehtävä kiinnostaa ja millaista osaamista sinulla on. Olemme sen jälkeen yhteydessä ja sovitaan mahdollinen juttutuokio! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi!

Laita minulle sähköpostia, niin jutellaan lisää!