Avoin hakemus ohjelmointiin

Meillä ohjelmistoasiantuntijat pääsevät suunnittelemaan ja toteuttamaan vaihtelevia asiakasprojekteja ja osallistumaan yrityksemme tuotekehitykseen. Voit olla urasi alussa tai jo kokenut, löydät meiltä varmasti mielenkiintoisia hommia. Ratkaisumme ohjaavat asiakkaidemme käytäntöjä, mitä kautta vaikutat työlläsi asiakasyritysten tekemiseen ja käyttäjien työn mielekkyyteen. Näet työsi tulokset käytännössä, et ole vain yksi resurssi isossa projektissa.

Itsensä kehittäminen ja oppiminen ovat yrityksemme tärkein painopiste. Tuemme sinua monin tavoin kehittymään ammattilaisena. Lisäksi opit työssäsi jatkuvasti asiakkaiden toiminnasta ja projekteista, mutta myös muilta asiantuntijoilta. Vaikka työ edellyttää silloin tällöin matkustamista asiakkaille kotimaassa, tapahtuu pääosa työstä toimistollamme, joten voit vaikuttaa työaikoihisi vahvasti itse.

Erityisen kiinnostuneita olemme osaajista, jotka tuntevat ja haluavat kehittyä lisää jossain näissä teknologioissa: .NET/Visual studio, ASP.NET MVC, HTML5 tai Android Studio.

Mikäli vähänkään innostuit, kerrot itsestäsi meille hakemuksen ja CV:n muodossa!

Max. 32MB