Uutta Finn-ID:llä - Lydia Voice 9

Uutta Finn-ID:llä - Lydia Voice 9

  • Uutiset

Uusi entistäkin parempi Lydia Voice 9 - puheohjausratkaisu viety uudelle tasolle!

lydiavoice9

Puheohjaukseen perustuva LYDIA®VOICE hyödyntää tekoälyä ja on yksi käytetyimmistä ääneen perustuvista ratkaisuista. Maailmanlaajuisesti sillä on yli 350.000 käyttäjää. 

Mitä hyötyjä puheohjausratkaisu tarjoaa? 

  • Parempi ergonomia - kädet ja silmät pysyvät vapaana
  • Tehokkuuden kasvu - esimerkiksi 20% aikasäästö keräilyssä
  • Laadun parantuminen - virheet vähenevät 55%, kun jokainen työvaihe varmistetaan äänellä

 "Lydia Voice pystyy tarjomaan hyötyjä myös nykyisille puheohjausratkaisun käyttäjille. Siirryttäessä käyttämään Lydia Voice puheohjausratkaisua, käyttäjät ovat saaneet jopa 7-12% kasvun tehokkuudessa. Nyt uuden Lydia 9 myötä hyödyt kasvavat entisestään. ", kertoo Finn-ID Oy:n tuotepäällikkö Sami Mäkiö. 
lydiavoice9

Lydia Voice 9 

Uusi entistäkin parempi Lydia Voice 9 on älykkäämpi, parempi ja nopeampi.  Paranneltuja ominaisuuksia Lydia 9 versiossa ovat mm. samanaikainen useamman kielen tunnistaminen käyttöhetkellä, paranneltu käyttökokemus ja puheen ymmärtäminen. Lisäksi jopa 3 kertaa nopeampi puheentunnistaminen aikaisempiin versioihin verrattuna yhdessä uuden voxter vantage 5 kanssa.

Ominaisuudet esille

  • Monikielinen tunnistus
  • Paranneltu puheentunnistus
  • Yli 50 vaihtoehtoista kieltä saatavilla

"Alusta- ja laiteriippumaton sovellus ei vaadi käyttäjäkohtaisten puheprofiilien luomista vaan puheentunnistus perustuu tekoälyyn ja syvään oppimiseen. Puheentunnistus toimii jopa silloin, kun puhujalla on esim. vahva aksentti, murre tai maski.", Finn-ID Oy:n teknologiajohtaja Kari Hänninen kertoo.

" Lydia Voice pystyy tarjomaan hyötyjä myös nykyisille puheohjausratkaisun käyttäjille. Siirryttäessä käyttämään Lydia Voice puheohjausratkaisua, käyttäjät ovat saaneet jopa 7-12% kasvun tehokkuudessa. Nyt uuden Lydia 9 myötä hyödyt kasvavat entisestään. "Finn-ID Oy:n tuotepäällikkö Sami Mäkiö

 Lue Lydia Voice puheohjausratkaisusta lisää, täältä!