Tuoreet kasvot -sarja

Tuoreet kasvot -sarjassamme Reetta Suomela

  • Uutiset

Tuoreet kasvot -sarjamme saa jatkoa, kun kevään aikana Reetta Suomela on aloittanut viestintä- ja markkinointitiimissämme. Myynti- ja markkinointiassistenttina Reetan työnkuvaan kuuluu mm. verkkokaupan- ja sivujen päivittäminen, SEO-optimointi, markkinointimateriaalin ja myynnin esitysaineistojen tuottaminen yhdessä markkinoinnin kanssa sekä sosiaalisen median päivittäminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu reaktiivinen myyntityön tukeminen, myyntitilausten laadullistaminen sekä myynnin kanavien valvonta ja edelleen ohjaus.

Tuoreet kasvot -sarjassamme Reetta SuomelaKUVAAJA: Poppis Suomela

Reetalle on kertynyt työkokemusta niin myynnistä, kaupan alalta kuin markkinoinnistakin. ”Viime vuoden puolella opiskeluiden ohessa tein markkinoinnin tehtäviä ja työskentelin kaupan alalla. Alkuvuodesta aloitin opinnäytetyöprojektin ja tällä hetkellä viimeistelenkin vielä opinnäytetyötä. Tavoitteenani on valmistua kevään aikana. Opiskelen myyntiä ja visuaalista markkinointia Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa. Opinnot painottuivat pääsääntöisesti visuaaliseen markkinointiin, jossa toteutetaan paljon erilaisia projekteja asiakkaille kuten visuaalisen ilmeen uudistamista ja konseptisuunnittelua”, Reetta aloittaa.

Mistä tykkäät erityisen paljon uudessa työssäsi? ”Uudessa työssäni pidän erityisesti markkinointiin liittyvistä työtehtävistä, joissa pääsen mm. suunnittelemaan ja tekemään visuaalisia asioita”, hän kertoo ja jatkaa: ”Lisäksi työilmapiiri on loistava ja motivoiva. On ollut mukava huomata, että Finn-ID:llä halutaan pitää huolta työntekijöistä ja annetaan vastuuta omien vahvuuksien mukaan.”

"Työilmapiiri on loistava ja motivoiva. On ollut mukava huomata, että Finn-ID:llä halutaan pitää huolta työntekijöistä ja annetaan vastuuta omien vahvuuksien mukaan."Reetta Suomela

Töiden lisäksi Reetta pelaa jalkapalloa Kansallisessa liigassa, Pk-35 Vantaassa. ”Arki on suhteellisen kiireistä ja työntäyteistä, sillä pelaan jalkapalloa pääsarjatasolla. Jalkapallo on ollut aina osa elämääni ja se on asia, josta nautin. On hienoa, että jalkapalloilijan uraani tuetaan ja saan mm. työn sovitettua hyvin tähän lisäksi”, hän kertoo. Jalkapalloilijana Reetta kertoo saavansa myös työelämään oppeja kuten periksiantamattomuutta sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

Onko sinulla jotain mottoa tai quotea, joka erityisesti sopii suuhusi tai elämän asenteeseen? "”Have courage and be kind” on hyvä quote. Elämänasenteeseeni on positiivisuus ja se, että ei luovuta!”

Entä onko terveisiä lukijoille? ”Seuratkaa meitä somessa ?”

Hei, mikäli sinua kiinnostaa ura meillä ja haluaisit olla osa Finn-ID:n tiimiä, katso työpaikkailmoitukset täältä!