Tiedote

Markus Lantto Finn-ID:n uudeksi myyntijohtajaksi

  • Uutiset

Yli kymmenen vuoden myyntikokemuksen omaava Markus Lantto on nimitetty Finn-ID:n myyntijohtajaksi. Lantto aloitti tehtävässään 1.1.2022. ”Uudistimme merkittävästi Finn-ID:n strategiaa 2022 vuoden alusta. Erilaiset palvelut ovat meidän keskeinen vahvuus- ja erottumistekijä. Markuksen tehtävänä on kasvattaa Finn-ID:n palvelumyynnin kasvua entisestään”, toimitusjohtaja Janne Pyrrö kertoo.

Markus Lantto Finn-ID:n uudeksi myyntijohtajaksiKUVA: Markus Lantto, myyntijohtaja

Markus siirtyi myyntijohtajan rooliin sisäisesti myyntipäällikön tehtävästään, jossa hän oli viiden vuoden ajan. ”Uudessa tehtävässäni myyntijohtajana minua erityisesti kiinnostaa suora myynnin johtaminen sekä kehittäminen ylätasolta käsin. Vuoden vaihteessa uudistimme strategiaamme ja nyt myyntijohtajana on mielenkiintoista viedä uutta myynnin strategiaa eteenpäin ja jalkauttaa sitä myynnin perustekemiseen”, Markus Lantto avaa. Finn-ID:n myynnistä Markukselle on kertynyt kokemusta jo reilu kymmenen vuoden ajan, joista kuusi vuotta myynnin esimiehenä.

”Markus on osoittanut matkan varrella kykenevänsä ottamaan vastuuta tiimin johtamisesta ja nyt vuoden alusta on vastannut koko Finn-ID:n myynnistä”, Janne Pyrrö kertoo ja jatkaa: ”Uskon, että Markuksen tapa johtaa systemaattisesti myös tunteita herättäviä asioita ja ihmisiä tulee tuottamaan tuloksia.”

”Markus on osoittanut matkan varrella kykenevänsä ottamaan vastuuta tiimin johtamisesta ja nyt vuoden alusta on vastannut koko Finn-ID:n myynnistä”Janne Pyrrö, toimitusjohtaja

Missä haluat viedä Finn-ID:n myyntiä erityisesti eteenpäin? ”Haluan viedä tuoteratkaisujamme helpommin ostettavaan suuntaan. Olemmekin kehittäneet tuotteistusprosessiamme ja luoneet jo täysin uusia tuoteratkaisuja, joita jalostamme edelleen yhä helpommin ostettaviksi ja toimitettaviksi ratkaisuiksi”, Markus vastaa ja täydentää: ”Nyt uuden tuotteistusprosessin myötä saamme myyntiin enemmän valmista aineistoa ja valmiita tuoteratkaisuja – näin myyntimme pystyy keskittymään tärkeimpään eli myymiseen ja maksimoimaan asiakkaan kanssa yhdessä koetun ajan.”

Markus Lantto

Me Finn-ID:llä haluamme puolittaa asiakkaidemme turhan työn logistiikan digitalisoinnin suunnannäyttäjänä. ”Finn-ID:n ratkaisuissa minua erityisesti kiehtoo sloganimme mukaisesti turhan työn puolittaminen. Teemme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka ovat aidosti tarpeellisia ja tuottavat asiakkaillemme arvoa. Ratkaisut auttavat asiakkaitamme heidän liiketoiminnassa, jolloin he pystyvät keskittymään aidosti tärkeimpäänsä.” Markus sanoo ja lisää: ”Minulle on lopulta myös ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme saavat ratkaisuistamme ajallista ja rahallista hyötyä, kun aikaa säästyy aidosti tuottavampaan tekemiseen”.

”Kevät on jo pitkällä lumisateesta huolimatta ja se tuo myös tulleessaan Finn-ID:lle täysin uuden tuotealueen. Tuomme markkinoille kevään aikana ratkaisun, jolla saamme aikaiseksi merkittäviä kustannussäästöjä hyödyntämällä sisälogistiikassa alan viimeisintä teknologiaa. Seuraa tiedotuskanaviamme ja ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää”, hän päättää.

Haluatko myyjäksi Finn-ID:lle? Katso avoimet työpaikat!

PODCAST: Myynnin johtamista Finn-ID:llä - Markus Lantto