Tuoreet kasvot -sarja

Tuoreet kasvot -sarjassa esittelyssä Iiro Hyvönen

  • Uutiset

Tuoreet kasvot -sarjassamme hetki sitten digimyynnissä aloittanut Iiro Hyvönen. Digimyyjänä Iiro vastaa pienten asiakkuuksien ja toistuvien tuoteratkaisujen myynnistä, uusasiakashankinnasta ja olemassa olevien asiakkuuksien hoidosta. Lisäksi digimyyjän työnkuvaan kuuluu digimyynnin työkalujen ja myyntiprosessin kehittäminen yhdessä digitiimin kanssa.

Tuoreet kasvot -saraj Iiro HYvönen
KUVA: Iiron vapaa-aika kuluu vahvasti harrastuksiensa jääkiekon ja kuntosalin parissa.

Ennen Finn-ID:lle tuloa Iiro opiskeli Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa tradenomiksi. Työkokemusta häneltä on kertynyt aikaisemmin kaupan alalta: ”Opiskelujen ohella toimin muun muassa Veikkauksella pelinhoitajana ja myynnillisesti olen toiminut aikaisemmin asiakkuudenhallintajärjestelmien parissa.”

Mistä tykkäät erityisen paljon uudessa työssäsi digimyyjänä? ”Finn-ID:n mahtavasta työyhteisöstä ja mielenkiintoisista asiakkaista”, Iiro vastaa ensimmäisenä.

Harrastukset ja vapaa-aika tuovat hyvää tasapainoa arkeen ja työssä jaksamiseen. Iiron vapaa-aika kuluu vahvasti harrastuksiensa jääkiekon ja kuntosalin parissa, mutta vapaa-ajalla hän osaa myös heittäytyä mm. musiikin maailmaan: ”Vapaa-ajalla teen musiikkia, heitän DJ-keikkaa pääkaupunkiseudun yökerhoilla, luen kirjoja ja näen ystäviäni sekä perhettäni.” Iiro täydentää.

Lopuksi vielä jokin motto tai quote, joka erityisesti sopii elämän asenteeseesi? ”Don’t be a prisoner of your own style”, Iiro päättää haastattelun.

Mikäli haluat kysyä työmahdollisuuksista yrityksessämme, ole yhteydessä Mika Veijalaiseen
Avoin hakemus Finn-ID:lle09 351 011
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Chat