Tarjolla toimitilaa

Tuletko meidän naapuriksi? Tarjolla modernia toimitilaa loistavalla sijainnilla Kehä III ja Hämeenlinnantien risteyksessä Vantaalla.

  • Uutiset

Muutimme kaksi vuotta sitten uusiin tiloihin ja nyt osa toimitiloistamme vapautuu vuokralle.

Sijainti on vallan mainio Kehä III ja Hämeenlinnantien risteyksessä Vantaalla osoitteessa Uutistie 3 C.

SIJAINTI

Vantaankoskella sijaitseva toimitila on logistisesti aitiopaikalla Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän kupeessa, lähellä lentokenttää. Hyvien bussiyhteyksien lisäksi Vantaankosken juna-asema on lyhyen kävelymatkan päässä ja sijainti on loistava myös autoilijoille ja logistiikalle. Lentokentälle on vain kymmenen minuutin ajo- tai junamatka ja toimitilalta pääsee joustavasti Espooseen, Helsinkiin ja muualle Vantaalle vaikka keskellä työpäivää tai sen jälkeen.

PALVELUT

Toimitilamme ovat Pressin rakennuksessa. Rakennuksesta löytyy Fazer Food&Co -ravintola, jossa hyvä ruoka, palvelu ja viihtyisä miljöö tarjoavat miellyttäviä ruokahetkiä. Ravintola tarjoilee maukkaan ja terveellisen aamiaisen, lounaan ja välipalat sekä kotiin ostettavaa ruokaa, leipää ja leivonnaisia. Kokoustarjoilut voidaan noutaa kahvilasta tai tilata suoraan omiin tiloihin. Ravintolassa on kohtaamistiloja ja pysähdyspaikkoja co-working työskentelyyn. Salia on myös mahdollista varata tapahtumiin ja koulutustilaisuuksiin lounasajan ulkopuolella.

PYSÄKÖINTI

Pysäköintipaikkoja on Pressin rakennuksessa runsaasti. Vajaan 400 pysäköintikenttäpaikan lisäksi myös sähköautoille on useampia latauspisteitä.
Pyöräilijöille löytyy katettuja pyöräpaikkoja kiinteistön edessä ja käyttäjilleen löytyy myös täysin maksuttomat suihkut ja pukukaapit kiinteistön kellarikerroksessassa.

Klikkaa ilmoitukseen ja ota yhteyttä. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!