Tuoreet kasvot -sarja

Tuoreet kasvot -sarjassa esittelyssä Emmi Yletyinen

  • Uutiset

Seuraavaksi Tuoreet kasvot -sarjamme esittelyssä on hetki sitten digimyynnissä aloittanut Emmi Yletyinen. Emmi on neljännen vuoden tradenomiopiskelija Haaga-Helian Ammattikorkeakoulusta. ”Opinnoissani suuntaudun palveluliiketoimintaan ja asiakkuuksien hoitoon. Opinnot sisältävät laajasti markkinointia, B2B-myyntiä, erilaisia CRM-ohjelmistoja sekä palvelumuotoilua”, Emmi aloittaa.

Aikaisempaa työkokemusta häneltä löytyy muodin parista: ”Ennen Finn-ID:lle tuloa olen työskennellyt muodin parissa erilaisissa vapaa-ajan myymälöissä. Tutuksi ovat tulleet kaikki tuotteet puvuista sneakereihin,” Emmi avaa iloisesti työtaustaansa ja jatkaa: ”Opiskeluiden innoittamana uskalsinkin lähteä kokeilemaan täysin uutta toimialaa!”

 Tuoreet kasvot -sarja
KUVA: Emmi Yletyinen, digimyyjä

 

Digimyyjänä Emmin työ painottuu nimensä mukaisesti digitaalisiin kanaviin ja aktiiviseen soittotyöhön. Digimyyjät etsivät uusia asiakkuuksia ja vastaavat kokonaisuudessaan pienemmistä asiakkuuksistamme, jotka kaipaavat asiantuntevaa palvelua nopealla reagoinnilla. Digimyyntimme varmistaa huomattavan ripeän asiakaspalvelun ja ylittää asiakkaan odotukset nopeasta ja ammattitaitoisesta palvelusta. Lisäksi digimyyjä vastaa yhteistyössä markkinoinnin kanssa myynnillisten materiaalien tuottamisesta.

Nyt minä olen minä ja kaikki mitä tapahtuu merkitsee jotainEmmi Yletyinen, digimyyjä

Mistä pidät erityisen paljon uudessa työssäsi? ”Uudessa työssäni parasta ovat ihmiset ja ilmapiiri. Kaikki kannustavat aidosti toista onnistumaan, haasteet ylitetään yhdessä sekä surut ja murheet jaetaan tiimiläisten kesken”, Emmi vastaa ja jatkaa: ”Hyvän työyhteisön lisäksi pidän myös Finn-ID:n ratkaisuja todella mielenkiintoisina ja logistiikka-ala tulee jatkuvasti kehittymään – on mahtavaa olla osana kehitystä ja päästä seuraamaan sitä aitiopaikalta.”

Fyysinen ja henkinen hyvinvointi ovat tärkeitä kulmakiviä jaksamiselle. ”Olen noin vuosi sitten päättänyt panostaa 110% omaan fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin”, Emmi kertoo ja tämän vuoksi vapaa-ajalla hän viettää paljon aikaa kuntosalilla sekä näkee ystäviään ja perhettään. ”Lisäksi koitan tehdä mahdollisimman paljon asioita, jotka piristävät mieltä ja saavat minut rentoutumaan ja jaksamaan kuormitusta arjessa”, Emmi täydentää.

Lopuksi vielä jokin lempisitaatti tai quote, joka sopii elämänasenteeseesi? ”Muumeista tutun Ti-ti-uun toteamus: Nyt minä olen minä ja kaikki mitä tapahtuu merkitsee jotain”, Emmi paljastaa. Hän uskoo, että kaikilla tapahtumilla – niin hyvillä kuin ikävilläkin on jokin suurempi tarkoitus omassa elämässä. Viimeisenä Emmi haluaa toivottaa kaikille lukijoille oikein mukavaa kevättä!

Finn-ID palvelukeskus

Mikäli tunnistat itsessäsi halua olla yksi meistä, ota meihin yhteyttä!

Katso myös avoinna olevat työtehtävät täältä!

Ota yhteyttä
Voimmeko olla avuksi?09 3510 1555
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Chat