Liity mukaan!

5 hyötyä liittyä Turhan työn puolittajien mukaan!

  • Uutiset

Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä digitaalisiin ratkaisuihimme, joilla olemme poistaneet heidän turhaa työtä - tai sellaista, jonka voi joko jättää tekemättä tai automatisoida.

Nyt haluammekin varmistaa, että myös teidän yrityksessä käytetään työaika mielekkäisiin, asiakkaalle arvoa tuottaviin tehtäviin. Jaamme joka kuukausi neuvoja ja vinkkejä turhan työn vähentämiseen tai siihen, kuinka työskentelystä voi tehdä vielä mielekkäämpää. Mitä hyötyä kuukausikirjeestämme on juuri sinulle? No, anna kun kerron...

undefined

Ensimmäisenä kuukausikirjeessä:

1. Uudet nerokkaat, digitaaliset ratkaisut

Tarjontamme kasvaa huimaa vauhtia eteenpäin! Saat aina ensimmäisenä tiedon uusimmista tuotteista ja ratkaisuista, jotka käsittävät laajan tarjonnan sairaalojen ja kaupan palveluista logistiikkaan ja sisäpaikannukseen. Olethan huomannut myös meidän verkkokaupanVerkkokauppamme päivittyy myös jatkuvasti uusista tuotteista.

2. Uusimmat asiakastarinat

Lue ensimmäisenä tuorein asiakastarinamme! Asiakastarinat sisältävät huikeita asiakkaidemme kasvutarinoita, joissa olemme saaneet olla mukana!

Uusimpaan asiakastarinaan: Kerää, lastaa ja kuljeta -ratkaisulla säästöjä satojatuhansia euroja vuodessa!

Finn-ID palvelukeskus

3. Tuoreimmat oppaat

Mitä kannattaa huomioida, kun etsit juuri teidän yrityksen tarpeisiin sopivaa tulostinta, tulostusmateriaaleja, viivakoodinlukijaa, mobiililaitetta tai kenties jopa RFID- tai varastonhallintaratkaisua. Lue meidän vinkit ja suositukset erilaisiin tilanteisiin oppaista. Uusimmat oppaat ja esitteet julkaistaan aina ensimmäisenä kuukausikirjeessä!

4. Turhan työn puolittajien podcast

Ensimmäisenä ilmoitus uusista podijaksoista! Turhan työn puolittajat -podcastin juontajana toimii Janne Pyrrö, joka on harjoitellut turhan työn vähentämistä vuodesta 1996 asti. Nyt Jannen vieraina on suomalaisia johtajia, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä. Janne keskustelee heidän kanssaan niin henkilökohtaisista kuin bisneshaasteistakin avoimesti, koskettavasti – mutta suoraan.

Kesän 2020 ajan julkaisemme uusia jaksoja joka viikko. Kuuntele täältä, miksi ensimmäiset kuuntelijat ovat olleet podcastista niin innoissaan!

undefined

5. Kuukausittain uutta!

Kuukausikirjeemme sisältää runsaasti ajankohtaisia aiheita ja uutisia. Pysy Turhan työn puolittajien vauhdissa ja saat näin ensimmäisenä tiedon aina uusimmista tiedotteista ja julkaisuista!  

Liity Turhan työn puolittajien kuukausikirjeen tilaajaksi tästä ja saat heti itsellesi uusimman teemanumeron
 
Seuraa Turhan työn puolittajien arkea myös somessa!