Alihankinta-messut

Olemme mukana Alihankinta-messuilla

  • Uutiset

Koko Suomen teollisuus kokoontuu 24.–26.9.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettäville Alihankinta-messuille. Kansainvälisesti arvostetuilla teollisuuden alihankinnan ammattimessuilla on mukana vuosittain 1000 näytteilleasettajaa yli 20 eri maasta ja tapahtumassa vierailee 20 000 kävijää.

Finn-ID on mukana menossa ja meidät löydät Suomen Vuokrakontin kanssa samalla osastolla U4. Lämpimästi tervetuloa juttusillemme!

Esittelemme tapahtumassa, kuinka kontti muutetaan älykkääksi ja tuottavaksi ATTUNE CloudTrade -ratkaisun ansiosta. Älykäs kontti on yritykselle pieni investointi, mutta sitäkin tuottavampi ja hyödyllisempi lisäresurssi.

ATTUNE CloudTrade on yksinkertainen ja helposti käyttöönotettava, pilvipohjainen ratkaisu. Sovellusta on mahdollista varioida asiakastarpeen mukaan sekä toimittaa juuri asiakkaan haluamilla ominaisuuksilla varustettuna.

Mikäli kiinnostuit ATTUNE CloudTradesta, mutta et pääse messuille tutustumaan siihen, kerromme mielellämme konttiratkaisusta lisää juuri sinulle sopivana ajankohtana.

Kysy lisää!