Tervetuloa kuuntelemaan uutta logistiikka-alan Podcastia

  • Uutiset

Tervetuloa kuuntelemaan 3L-Learnership podcastia. Nimi Learnership tulee sanoista logistiikka, johtaminen ja Lean, sillä ne kaikki vaativat monessa mielessä jatkuvaa oppimista. Kun Finn-ID Oy:n toimitusjohtaja Janne Pyrrö huomasi ettei näistä aihealueista löytynyt valmiina podcasteja, hänelle syntyi ajatus perustaa itse sellainen. Podcastin on huomattu olevan kiinnostava väline uuden oppimiseen ja lisäksi paikasta riippumattomana se on varsin käytännöllinen.   

”Tavoitteenani on puolittaa turha työ Suomesta niin toimitusketjuista kuin sisälogistiikankin eri alueista, ja varmistaa näin meille tärkeän kilpailukyvyn paraneminen. Vierainani tulee luonnollisesti olemaan leanin, logistiikan ja johtamisen ammattilaisia sekä asiantuntijoita. Uskon, että osaamisen jakamisella voimme merkittävästi parantaa suomalaisen logistiikan, tuotannon ja johtamisen tasoa. Toivon, että sinä saat haastateltavilta uusia ajatuksia, ideoita ja ennen kaikkea inspiraatioita omaan johtamistyöhön sekä toiminnan kehittämiseen. Voit myös itse ehdottaa mielenkiintoisia henkilöitä haastateltavaksi”, Janne Pyrrö kertoo.

Podcast 1# Antti Peltokorpi Leaniä ja johtamista rakennusalalla ja sairaaloissa

Ensimmäisen jakson vieraana tekniikan tohtori, Aalto-yliopiston rakentamisen tuotantotalouden apulaisprofessori ja BIT-tutkimuskeskuksen johtaja Antti Peltokorpi. Peltokorpi on toiminut puhujana useissa kansainvälisissä johtamisen konferensseissa ja ollut kirjoittajana useissa tieteellisissä artikkeleissa ja julkaisuissa. Mitä havaintoja syntyy, kun rakentamisbisnes ja terveydenhoitoala laitetaan vertailukoriin? Kuinka terveydenhuollon toimintojen tehostamiseen voisi ottaa oppia rakentamisesta tai toisin päin? Saamme vastauksia myös siihen, millainen tehdas rakennuksen työmaa oikeasti on ja mitä millaisia ovat tuotannon uudet ohjausmenetelmät. Puhetta myös Tallinnan tunnelista ja siitä kuinka johtamisjärjestelmien asiantuntija Peltokorpi itse hoitaa työajan suunnittelua ja itsensä johtamista.

 

Haluatko liittyä postituslistalleni ja saada näin ensimmäisenä tiedon siitä, kun uutta sisältöä on syntynyt? 

Voit myös lähettää palautetta tai ehdottaa juuri sinua kiinnostavia henkilöitä, joiden haastattelua toivoisit.