Terveys- ja talouspäivät 2019

Terveys- ja talouspäivät Porissa 2019

  • Uutiset

Terveys- ja talouspäivät on jokavuotinen messutapahtuma, jonne odotetaan satoja osallistujia ympäri Suomea. Tapahtumassa tavataan sekä uusia että jo entuudestaan tuttuja kollegoita terveydenhuollon toimialalta. Osallistujien lisäksi tapahtumaan odotetaan joka vuosi kymmeniä näytteilleasettajia. Finn-ID on ollut aktiivisesti tapahtumassa mukana lähes kaikkina kertoina.

Viime viikolla 22.-23.8.2019 järjestetyillä Terveys- ja talouspäivillä Porissa Finn-ID:n ständillä oli esittelyssä ratkaisuja siitä, kuinka terveydenhuoltoon suunnatuilla digitaalisilla ratkaisuilla voidaan puolittaa ns. turhaa työtä ja antaa enemmän aikaa hoitotyöhön.

Kuva: Roni Kiuru esittelee ratkaisuja, kuinka saadaan enemmän aikaa hoitotyöhön.
 

”Messut olivat onnistuneet, meillä oli todella monipuolinen ja kattava demovalikoima. Plussaa oli ehdottomasti osaston hyvä sijainti, jonne ihmiset löysivät helposti", Finn-ID:n Roni Kiuru kommentoi tapahtumaa.

”Osallistujat olivat erityisen kiinnostuneita Finn-ID:n uusimmasta ratkaisusta, ILMO-sovelluksesta", Kiurun kollega Wille Waris toteaa.  Itseilmoittautumispääte veti puoleensa jo entuudestaan meille tuttujen asiakkaiden lisäksi uusia toimijoita.

"ILMO-sovelluksen lisäksi mielenkiintoa herättivät kattava valikoima erilaisia tuotteita ja ratkaisuja kuten Honeywell:n ja Zebra:n tuoreimmat mobiilipäätteet, Toshiban tulostuslaitteet sekä uusin sairaalateknologia", Finn-ID:n edustajat iloitsevat.

Kuva: Ketterästi käyttöönotettava ILMO-sovellus itseilmoittautumiseen.
 
 

Finn-ID:n myyntitiimiläiset Roni Kiuru ja Wille Waris kertoivat messufiiliksiään: ”Terveys- ja talouspäivät mahdollistivat verkostoitumista sairaalamaailman ammattilaisiin, hyvää seuraa ja hauskaa illanviettoa. Nostona halutaan vielä erikseen mainita superviihdyttävä stand up -koomikko!”

Osallistujille oli myös tarjolla mielenkiintoisia luentoja terveyteen ja talouteen liittyen.

Kuva: Finn-ID myyjät Roni Kiuru ja Wille Waris messuosastolla esittelemässä ratkaisujamme.
 

Mikäli olet kiinnostunut lisää terveydenhuoltoon soveltuvista ratkaisuista, ota rohkeasti yhteyttä.