Hei, Me rekryämme!

  • Uutiset

Etsimme Aikakonetiimiimme projektipäällikköä!

Oletko projektijohtamisen ammattilainen tai haluatko kehittyä sellaiseksi Suomen parhaassa organisaatiossa, joka on logistiikan digitalisoinnin suunnannäyttäjä? Toimimme suomalaisten huippuyritysten ja organisaatioiden kanssa. Palvelulupauksenamme on puolittaa asiakkaidemme turha työ nerokkailla digitaalisilla ratkaisuilla ja tuottaa sitä kautta heille sujuvampi ja iloisempi arki sekä entistä tyytyväisemmät asiakkaat.

Haemme nyt iloiseen joukkoomme projektipäällikköä!

Finn-ID:llä projektipäällikön tehtävänäsi on projektien johtaminen. Hyvän johtajuuden edellytyksenä on hyvä itsetuntemus sekä itsensä johtamisen taito.

Oletko täsmällinen, organisoiva sekä omaat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot? Pidät ryhmässä työskentelemisestä yhdessä myynnin sekä muun organisaation kanssa ja olet aktiivisesti yhteydessä asiakkuuksiin projektien aikana.

Projektipäällikkönä päiväsi koostuvat laajalti asiakasviestinnästä, projektien aikataulujen ja tehtävien seurannasta sekä resurssien hallinnasta. Myös palaverien järjestäminen ja niihin osallistuminen ovat osa työnkuvaa. Pidät yhteyden projektin sidosryhmiin ja käsittelet heidän tarpeita ja toivomuksia.

Menestyäksesi projektipäällikkönä ymmärrät ja viestit selkeästi asiantuntijoille projektin päämäärän ja olet ennen kaikkea tulossuuntautunut. Osaat antaa asiantuntijoille selkeät tiedot projektin päämäärästä sekä tavoitteista.

Aikaisempi kokemus projektipäällikön tehtävästä katsotaan eduksi.

Oletko sinä uusi projektipäällikkömme?

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@finn-id.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Kerro lyhyesti itsestäsi, miten sinä johtaisit meidän huipputiimiämme projekteissa. 

Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

Lisätietoa avoinna olevasta tehtävästä antavat sovellusjohtaja Pasi Väisänen (+358 50 912 7351) sekä palvelupäällikkö Mika Veijalainen (+358 40 355 6035)

Tutustu myös minidokumenttiin ”Töissä Finn-ID:ssä”, jossa tutustut meihin turhan työn puolittajiin.