LIITY JOUKKOOMME

Tule meille digimyyjäksi!

  • Uutiset

Haku on jo päättynyt, mutta otamme kuitenkin mielellämme avoimia hakemuksia vastaan.

Juuri nyt ajankohtaista >>> Haemme digimyyntiin vahvistusta

Tällä hetkellä etsimme digimyyjiä myyntitiimiimme

Me haluamme, että meidän myyntitiimimme on Suomen paras. Tämä ei ole vain lämmintä puhetta, vaan vakaa aikeemme.

Reilu vuosi sitten perustimme myyntitiimiämme tukemaan Digimyyntiyksikön, jonka toiminta on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Nyt meillä on tarjota paikka hyvän draivin omaavalle digimyyjälle.

Digimyyjän työ painottuu nimensä mukaisesti digitaalisiin kanaviin, mutta myöskään puhelinta ei saa pelätä. Digimyyjänä sinä vastaat kokonaisuudessaan joistain pienemmistä asiakkuuksistamme. Teet kauppaa sekä sähköisten välineiden että puhelinten välityksellä, minkä lisäksi tuet myös myyntitiimiämme.

Menestyminen digimyyjänä vaatii aktiivista ja itseohjautuvaa asiakaskontaktointia. Päiväsi koostuvat sekä sopimistasi digikohtaamisista että fyysisten kohtaamisten järjestämisestä upouudessa showroomissamme, jota kutsumme "Aikakoneeksi". (Näet alla olevasta videosta, miksi näin on.) 

Digimyyjän tehtävä on loistava paikka tutustua asiakkaidemme arkeen ja oppia samalla myynnin perusteita sekä Finn-ID:n tapaa toimia logistiikan asiakaskentässä. Tehtävässäsi saat työkavereiden täyden tuen ja avun missä tahansa tilanteessa.

Voit olla vielä opintojesi loppusuoralla tai jo jonkin aikaa esimerkiksi myynnin parissa työskennellyt. Eduksi laskemme myös sen, jos hyödynnät työsi tukena luontevasti sosiaalista mediaa. 

Hakeminen

Täytä lomake palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään to 20.6.2019 klo 16 mennessä. Kerro lyhyesti itsestäsi  sekä miten sinä lähtisit kasvattamaan myyntiämme digitaalisin keinoin. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

Lisätietoa avoinna olevasta tehtävästä antavat myyntijohtaja Aapo Nurmi (09 3510 1443) sekä digimyyjämme Erkka Niini (09 3510 1340) ja Edona Dedolli (09 3510 1341).

Katso tästä, millaista digimyyjän työ on Finn-id:llä!