Haemme turhan työn puolittajaa Aikakonemestareiden porukkaan - nyt paikka avoinna digimyyjälle

  • Uutiset

Me Finn-ID:llä haluamme puolittaa Suomesta turhan työn niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Logistiikan digitalisoinnin suunnannäyttäjänä tuotamme nerokkaita digitaalisia ratkaisuja ja sujuvoitamme suomalaisten huippuyritysten ja organisaatioiden arkea. Tästä syystä meitä kutsutaankin Aikakoneen rakentajiksi ja turhan työn puolittajiksi.

Reilu vuosi sitten perustimme osaksi Suomen parasta myyntitiimiä Digimyynti-yksikön, joka on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Nyt meillä on tarjota paikka hyvän draivin omaavalle digimyyjälle, joka ei pelkää luuriin tarttumista.   

Digimyyjän tehtävänä on nimensä mukaisesti myydä digitaalisesti ja vastata kokonaisuudessaan pienemmistä asiakkuuksistamme. Tehtävässä onnistuminen ja tulosten aikaansaaminen vaatii aktiivista ja itseohjautuvaa asiakaskontaktointia. Päiväsi koostuvat myös sopimistasi digikohtaamisista ja lisäksi kutsut asiakkaitamme käymään upouudessa ShowRoomissamme ”Aikakoneessa”.  Otat hellään huomaasi myös verkosta tulevat liidit.

Digimyyjän tehtävä on loistava paikka tutustua asiakkaidemme arkeen ja oppia samalla myynnin perusteita sekä Finn-ID:n tapaa toimia logistiikan asiakaskentässä. Tehtävässäsi saat työkavereiden täyden tuen ja avun missä tahansa tilanteessa.

Voit olla vielä opintojesi loppusuoralla tai jo jonkin aikaa esimerkiksi myynnin parissa työskennellyt. Eduksi laskemme myös sen, jos hyödynnät työsi tukena luontevasti sosiaalista mediaa. 

Hakeminen

Erkan ja Edonan videoesittelystä saat lisätietoja tehtäväkuvauksesta.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä lyhyt videoesittely mahdollisimman pian, viimeistään to 20.6.2019 klo 16 mennessä osoitteeseen rekry@finn-id.fi. Esittele videolla lyhyesti itsesi ja kerro mistä sinut on tehty sekä miten sinä lähtisit kasvattamaan myyntiämme digitaalisin keinoin. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

Lisätietoa avoinna olevasta tehtävästä antavat myyntijohtaja Aapo Nurmi (09 3510 1443) sekä digimyyjämme Erkka Niini (09 3510 1340) ja Edona Dedolli (09 3510 1341).

Tutustu myös minidokumenttiin ”Töissä Finn-ID:ssä”, jossa tutustut meihin turhan työn puolittajiin.


Finn-ID Oy puolittaa Suomesta turhan työn

Me haluamme puolittaa Suomesta turhan työn nerokkailla digitaalisilla ratkaisuilla, sillä harva meistä haluaa tehdä turhaa työtä. Tästä huolimatta me kaikki teemme sitä, koska turhaa työtä on tosi vaikea huomata itse. Me autamme ihmisiä käyttämään aikansa tärkeämpään tekemiseen – eli teemme asiakkaittemme ihmisten työstä mielekkäämpää. Erityisesti RAIN RFID -teknologiaan pohjautuvien ratkaisujen toteuttamisessa olemme Suomen johtavimpia toimijoita. Toimimme uusissa viihtyisissä tiloissa Vantaan Martinlaaksossa ja meitä turhan työn puolittajia on tällä hetkellä noin 50. Asiakastoteutuksiimme ja ajankohtaisiin kuulumisiimme voit tutustua verkkosivuillamme www.finn-id.fi.