Finn-ID:n verkkokauppa vinkkaa: "Toteuta helposti yksilölliset ja värilliset tuotemerkinnät"

  • Uutiset

Ratkaisu entistä parempaan brändinäkyvyyteen

Tuotetarrat, pakkausetiketit ja visuaaliset merkinnät ovat tärkeässä osassa tuotteen imagoa tai yhtä lailla toiminnan sujuvuutta. Joskus hyvin pienilläkin asioilla saadaan aikaan isoja etuja; yksilöllisillä, värilisillä tuotetarroilla tai pakkausetiketeillä erotutte eduksenne tai ohjaatte jopa logistiikkaa ja tuotantoa.

Käytä muutama minuutti aikaa ja tutustu ratkaisuun, joka soveltuu vaativiin merkintä- ja tulostustarpeisiin. Mikä parasta, merkinnät ovat juuri haluamanne näköiset, väriset ja tukevat brändin imagoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluatteko herättää tuotteellanne huomiota? Kuinka tärkeää teille on:

  • Kiinnittää tuotteellanne huomiota ja erottautua massasta?
  • Houkutella ostamaan?
  • Kertoa oleelliset asiat tuotteen sisällöstä, käytöstä tai esimerkiksi säilyvyydestä?
  • Merkinnän laadukkuus visuaalisen ilmeen lisäksi? Se, että merkintä toimii kuten on tarkoitettukin olosuhteista ja kestosta riippumatta?

Kun värillä on väliä - tee merkinnöistä helposti yksilöllisiä

Ratkaisu kaikkeen yllämainittuun on TCS CPX4D - se on ensimmäinen TCS-tuoteperheen väritulostin, jolla toteutetaan vaativatkin tulostustarpeet. CPX4-sarja, joka koostuu CPX4P: stä ja CPX4D: stä, on kehittynyt digitaalisen tarran tulostusratkaisuun.

Erinomainen tulostusnopeus, korkea laatu, äärimmäinen joustavuus sekä kustannustehokkuus kuvaavat TCS CPX4 tulostinta. Tämä tulostinmalli sopii erinomaisesti isoihin tulostumääriin logistiikan ja tuotannon tulosteiden kuten pakkaus- ja tuote-etikettien, erilaisten lippujen ja laitekilpien tulostamiseen.

Laitteen saat tilattua kätevästi suoraan verkkokaupastamme.

  • Värilliset etikettimallit erottuvat helposti toisistaan.
  • Saat tarran erittäin helposti tulostuksen aloituksesta.
  • Tulostusleveys 106mm 

Laitteen saat tilattua kätevästi suoraan verkkokaupastamme.

Ole rohkeasti yhteydessä, jos voimme olla avuksi! Meiltä myös kaikki muu tarvittava välineistö ammattimaisiin merkintöhin - tulostimet, värinauhat ja materiaalit.