Kaikki yhden kahviautomaatin äärelle: yhteistyötä tukeva yrityskulttuuri rakentuu arjen kohtaamisissa

  • Uutiset

Yritysjohdon tehtävä on luoda maaperää kohtaamisille, uskoo Finn-ID:n toimitusjohtaja Janne Pyrrö. Yritys saa uudet toimitilat Vantaankosken Pressistä, jossa fyysiset siilot puretaan yhteistyötä korostavan yrityskulttuurin tieltä.

Finn-ID on työnohjauksen ja logistiikan digitalisoija. Alan markkinajohtajana ja vahvana mobiilisovellusten osaajana tunnustettu yritys työllistää tällä hetkellä noin 50 osaavaa ja innostunutta ammattilaista. Työtä tehdään monin eri tavoin: henkilöstössä on myyjiä, asiakaspalvelijoita, ohjelmistokehittäjiä, huoltohenkilökuntaa ja varastotyöntekijöitä.

Kun Pyrrö kuvailee yrityksen tavoitteita uusia toimitiloja kohtaan, hän ei puhu työn tuottavuuden tehostamisesta tai neliöiden optimoinnista, vaan erilaisten ihmisten törmäyttämisestä ja yhteistyön mahdollistavan yrityskulttuurin rakentamisesta.

– Meillä kannustetaan avoimesti rohkeisiin kokeiluihin ja itsensä kehittämiseen. Tehtäväni on auttaa ihmiset innostumaan tavoitteistaan ja unelmistaan. Uskon, että hyvä yhteishenki siivittää pitkälle ja näkyy ulospäin, Pyrrö kuvailee.

Siirry artikkeliin