Tervetuloa Anu ja Wille!

Uusia tekijöitä Finn-ID:n myynnissä

  • Uutiset

Anu Rask, asiakasryhmäpäällikköAloitin työt Finn-ID:llä elokuun puolessa välissä ja toimin asiakasryhmäpäällikkönä. Myyntityö on minulle tuttua, sillä siirryin tänne Hewlett Packard Enterprise Oy:ltä ratkaisu- ja palvelumyynnin puolelta. Liki 6 vuoden HP-uran jälkeen on mielenkiintoista työskennellä vaihteeksi suomalaisessa, kompaktin kokoisessa yrityksessä.

Eniten odotan, että pääsen kunnolla kiinni asiakastyöhön. Vastassa on varmasti paljon uutta, mutta myös entuudestaan tuttuja kasvoja ja yrityksiä. Työssäni minua motivoi eniten mahdollisuus löytää ratkaisuja asiakkailleni. Finn-ID:llä on laaja portfolio, josta on ammennettavissa laajalti ratkaisuja erilaisiin asiakastarpeisiin.

Vapaa-ajasta suurimman osan nappaa pieni tyttäremme, jonka kanssa on mukava touhuta kaikenlaista. Lenkkeily ja ulkoilu kuuluu myös arkeen, ja aina kun mahdollista myös matkailu lähelle tai kauas. Jos lempikohteita kysytään, niin kyllä Jenkit vie voiton. Sinne on tullut reissattua usein. Lisäksi olen hyvin eläinrakas ja erityisesti hevoset ovat sydäntäni lähellä.

Noin kuukauden Finn-ID:n palkkalistoilla olleena, odotan tosi hyvillä mielin tulevaa. Toiminta täällä on virtaviivaista ja asiat etenevät nopeasti - täällä on juuri sellainen tekemisen meininki kuin etukäteen kuvittelinkin. Eikä haittaa ole siitäkään, että talo on täynnä mukavia, iloisia ihmisiä.

Anun tavoitat p. 09 3510 1324 / meilitse

Täällä on juuri sellainen tekemisen meininki kuin etukäteen kuvittelinkin!Anu Rask

Wille Waris, ratkaisumyyjä

Olen neljännen vuoden tuotantotalouden opiskelija Espoosta ja Finn-ID:n tuore ratkaisumyyjä. Nuoresta iästäni huolimatta, olen ehtinyt kerryttää työkokemusta niin logistiikka-alalta kuin markkinoinnistakin. Niinpä tämä pesti on minulle hieno tilaisuus yhdistää opintoni, työkokemukseni ja innostukseni myyntityötä kohtaan. Eniten odotan sitä, että pääsen hyödyntämään osaamistani asiakkaiden ongelmien ratkaisussa.

Liikunta on vahvasti läsnä vapaa-ajassani ja harrastan kuntosalia ympäri vuoden. Kesäisin minut voi muiden lajien ohella bongata aika usein myös golfviheriöltä. Lisäksi pyrin tekemään kunnon irtioton arjesta ulkomaille aina mahdollisuuksien mukaan - etenkin Aasia on kohteena mieluinen. Thaimaalaisesta Tom Kha Gai -keitosta en voi saada tarpeekseni!

Kuukauden työrupeaman jälkeen on mukavaa todeta, että Finn-ID:n arvot näkyvät vahvasti päivittäisessä toiminnassa ja minut on otettu hyvin vastaan ”Finn-ID-perheeseen”. Odotankin innolla tulevaa!

Willen tavoitat p. 09 3510 1423 / meilitse