Sairaala ja terveyskeskukset

 
 
Finn-ID tunnetaan terveydenhuoltoalalla pitkän linjan luottokumppanina 

- toimittamiamme ratkaisuja potilasturvallisuuden edistämiseksi on käytössä jokaisessa Suomen sairaanhoitopiirissä!

Palvelemme kokonaisvaltaisesti potilasturvallisuuteen, potilaantunnistamiseen ja itsepalveluihin liittyvissä asioissa. Toimitamme merkintä-, luenta- ja mobiiliratkaisuja mm. laboratorioille, keskus- ja osastovarastoille, apteekeille sekä lääkinnällisen kuntoutuksen ja välinehuollon tarpeisiin.

Terveyskeskus- ja sairaala-asiakkaillemme informaation tarkkuus ja jäljitettävyys ovat sananmukaisesti elintärkeitä asioita, sillä työskentelyn kohteena on ihmisen terveys. Terveyskeskus- ja sairaalamaailmassa olemme toteuttaneet erilaisia ratkaisuja niin äärimmäistä tarkkuutta vaativiin laboratorio-olosuhteisiin kuin tehokasta toimintaa vaativiin hoito- ja toimenpidetilanteisiin sekä esimerkiksi tarvikevarastoihin.

Toimintaa tehostavien ratkaisujemme ansiosta henkilökunnan työaika saadaan kohdennettua tärkeimpään asiaan eli itse potilaiden hoitotyöhön. Tehokkuus, tiedon oikeellisuus ja jäljitettävyys hoitotyössä näkyy parempana palveluna asiakkaalle sekä turhien ja aikaa vievien rutiinien poistumisena henkilökunnalle.

Minimoidaan covid-19 leviäminen

 

Finn-ID:n kanssa toteutettu rannekepilotti oli onnistunut. Voidaan todeta, että Finn-ID profiloituu korkeatasoisena ja asiallisena toimijana Suomen toimintakentässä.Sari Palojoki, potilasturvallisuuspäällikkö, HUS Yhtymähallinto

 

Ota yhteyttä
Voimmeko olla avuksi?09 3510 1555
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Chat