Potilasturvallisuuden merkitystä ei voi korostaa liikaa.

Me Finn-ID:llä tuotamme, toimitamme ja ylläpidämme potilasrannekkeiden kokonaisratkaisuja useiden vuosien kokemuksella. Olemmekin reilun 30-vuotisen kokemuksemme kautta yksi Suomen uranuurtajista potilasturvallisuuden edistämiseen liittyvissä asioissa.

Potilasrannekkeita kirjoitetaan vielä tänäkin päivänä usein käsin, jolloin syntyy kirjoitusvirheitä ja väärinkäsityksiä. Rannekkeet eivät välttämättä kestä esimerkiksi pesua, mikä hankaloittaa hoitajien arkea. Rannekkeen tuottaminen manuaalisella menetelmällä vie liiaksi hoitajan työaikaa ja potilaat saattavat jäädä merkitsemättä. Lisähaasteita luotettavaan potilaan tunnistamiseen tuo myös henkilökunnan ja potilaiden suuri vaihtuvuus.

Terveydenhuollossa on päivittäin tilanteita, joissa potilas tunnistetaan puutteellisesti. Tämän johdosta potilaalle tehdään pahimmassa tapauksessa väärä toimenpide. Asia on merkittävä potilasturvallisuuden sekä yhteiskunnan talouden kannalta. 

Potilasranneke

Palaute Finn-ID:n toimittamasta potilaan tunnistamisratkaisusta on ollut pääsääntöisesti vain positiivista”Lasse Lehtonen, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hallintoylilääkäri, terveysoikeuden professori

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin tietojärjestelmälääkäri Anna-Mari Koski kertoo Kaiken lähtökohtana on potilaan luotettava tunnistaminen artikkelissa lisää toimittamastamme ratkaisusta ja kuinka se on heillä edistänyt potilasturvallisuutta. 

Tuomme mielellämme vahvan kokemuksemme ja asiantuntijuudemme myös teidän organisaationne käyttöön. Kerrothan, mikäli voimme olla avuksi.  

Hoitotyön tehostamisen mahdollisuuksiin voit tutustua myös videoidemme kautta. Lisää videoita löydät täältä

 

 

Ota yhteyttä, mikäli voimme olla avuksi:
 

Potilasturvallisuuden merkitystä ei voi koskaan korostaa liikaa. – Tällä hetkellä käytämme potilasranneketta potilaan tunnistamiseen, mutta jatkossa se mahdollistaa potilaan luotettavan tunnistamisen myös laboratorion näytteenoton ja lääkkeenannon varmistamisen yhteydessä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin tietojärjestelmälääkäri Anna-Mari Koski
Ota yhteyttä
Voimmeko olla avuksi?09 3510 1555
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Chat