Lydia Voice - Älykäs puheohjausratkaisu logistiikkaan

 Lydia voice ääniratkaisu nyt Finn-ID:ltä

Ratkaisulla on maailmanlaajuisesti jo yli 350.000 käyttäjää
- nyt Euroopan markkinajohtaja LYDIA®VOICE saatavissa myös Finn-ID:n valikoimasta

Puheohjaukseen perustuva LYDIA®VOICE hyödyntää tekoälyä ja on yksi käytetyimmistä ääneen perustuvista ratkaisuista niin Euroopassa kuin myös Yhdysvalloissa. Maailmanlaajuisesti sillä on yli 350.000 käyttäjää. Nyt LYDIA® VOICE 9 on saatavissa myös Suomessa Finn-ID:ltä.

lydiavoice9

LYDIA® VOICE 9

Uusi entistäkin parempi Lydia Voice 9 on älykkäämpi, parempi ja nopeampi.  Paranneltuja ominaisuuksia Lydia 9 versiossa ovat mm. samanaikainen useamman kielen tunnistaminen käyttöhetkellä, paranneltu käyttökokemus ja puheen ymmärtäminen. Lisäksi jopa 3 kertaa nopeampi puheentunnistaminen aikaisempiin versioihin verrattuna yhdessä uuden voxter vantage 5 kanssa.

Ominaisuudet esille

 • Monikielinen tunnistus
 • Paranneltu puheentunnistus
 • Yli 50 vaihtoehtoista kieltä saatavilla

"Alusta- ja laiteriippumaton sovellus ei vaadi käyttäjäkohtaisten puheprofiilien luomista vaan puheentunnistus perustuu tekoälyyn ja syvään oppimiseen. Puheentunnistus toimii jopa silloin, kun puhujalla on esim. vahva aksentti, murre tai maski.", Finn-ID Oy:n teknologiajohtaja Kari Hänninen kertoo.

Tämä yhteistyö on meille hyvin merkityksellinen. Ratkaisulla on maailmanlaajuisesti yli 350.000 käyttäjää. Olen erittäin tyytyväinen, että voimme nyt tarjota suomalaisille asiakkaillemme yhtä maailman parhaimmista ääniratkaisuista - yhdistettynä Finn-ID ATTUNE iLO -ohjelmiston joustavuuteen. Kari Hänninen, teknologiajohtaja Finn-ID

lydiavoice9

"Lydia Voice pystyy tarjomaan hyötyjä myös nykyisille puheohjausratkaisun käyttäjille. Siirryttäessä käyttämään Lydia Voice puheohjausratkaisua, käyttäjät ovat saaneet jopa 7-12% kasvun tehokkuudessa. Nyt uuden Lydia 9 myötä hyödyt kasvavat entisestään. ", kertoo Finn-ID Oy:n tuotepäällikkö Sami Mäkiö.


20 % työajan säästöä, 55 % vähemmän virheitä

Keräilyn tehostamisessa ja keräilytarkkuuden parantamisessa puheohjaukseen perustuvalla ratkaisulla on merkittävä vaikutus. Äänen vuorovaikutus tapahtuu todellisten työvaiheiden rinnalla.

Tekoälyä hyödyntävä, itseoppiva ratkaisu synnyttää huomattavia työajan säästöjä. Työvuorojen välissä esimerkiksi ei järjestelmää täydy opettaa uuden käyttäjän toimesta vaan työn voi aloittaa saman tien. Tätä kautta saadaan jopa 20 % työajan säästöä.

Keräilyssä syntyy helposti virheitä. LYDIA® VOICE tuo työvaiheisiin huomattavaa varmuutta, sillä jokainen keräilyn vaihe varmistetaan äänellä. Ratkaisu vähentää 55 % keräilyssä syntyviä virheitä.

Työergonomia huipussaan

Äänikeräily

Myös käyttäjät pitävät ratkaisusta; se on käyttövarma ja erittäin ergonominen. Patentoituun liiviin on integroitu kätevästi kaikki järjestelmän osat ja liivi päällä on helppo liikkua. Puheohjaus vapauttaa keräilijöiden kädet ja silmät keräilyyn liittyvien tehtävien hoitamiseen, mikä lisää osaltaan myös työturvallisuutta ja työn mielekkyyttä, puheohjausratkaisun myynnistä Finn-ID:llä kerrotaaan.

Myös uusien työntekijöiden perehdyttäminen käy murto-osassa muihin menetelmiin verrattuna ja helppokäyttöinen järjestelmä ei vaadi uudelleen opettelua.

Ratkaisu on erittäin toimintavarma ja se toimii jopa -30 asteen pakkasessa. Ratkaisu toimii myös kasvomaskin kanssa.

Modernia teknologiaa edustava ratkaisu, jonka etuina mm.: 

 • Alusta- ja laiteriippumaton sovellus
 • Ei vaadi käyttäjäkohtaisten puheprofiilien luomista
 • Puheentunnistus perustuu tekoälyyn ja syvään oppimiseen
 • Toimintavarma ratkaisu; puheentunnistus toimii jopa silloin, kun puhujalla on esim. vahva aksentti tai murre
 • Kieliversiot suomi-ruotsi-englanti
 • LYDIA® 9 edustaa johtavaa, modernia teknologiaa
 • Maailmalla yksi parhaimmiksi todetuista puheohjaukseen perustuvista ratkaisuista
 • Tekoälyä hyödyntävä, itseoppiva ratkaisu

Paras ääniratkaisu logistiikkaan

Nopeuta ja tehosta keräilyä erityisesti logistiikan tarpeisiin soveltuvalla ratkaisulla

 • Keräilytarkkuus nousee, virheet vähenevät
 • Paperittomuus
 • Keräily on tehokasta ja nopeaa
 • Ergonominen ja erittäin käyttäjäystävällinen
 • Luotettava ja käyttövarma
 • Laatu paranee
 • Asiakastyytyväisyys nousee virheettömien toimitusten myötä 
 • Lisää eduista kerromme mielellämme - ota yhteyttä juttutuokion sopimiseksi

Lydia ääniratkaisu nyt Finn-ID:llä

LYDIA® on EPG Ehrhardt Partner Group:n tuote. Finn-ID toimii yhteistyössä EPG:n kanssa Suomen markkinoilla. Ota yhteyttä, niin esittelemme ratkaisua asiantuntijamme toimesta juuri sinulle sopivana ajankohtana.  

 

Lisätiedot ja myynti Finn-ID
Voimmeko olla avuksi? Klikkaa tästä!09 3510 1555
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Chat