Voimaa ilosta!

  • Blogi

Kevään aikana on ollut hyvin paljon keskustelua siitä, kantavatko kaikki yritykset vastuunsa veronmaksusta siihen maahan, missä arvo syntyy. Me Finn-ID:llä koemme saaneemme hyvin paljon suomalaiselta yhteiskunnalta. Maksamme verot Suomeen, vaikka aggressiivisella verosuunittelulla voisi saada etua. Arvot maksavat ja sen vuoksi olemme vastuullisia omassa toiminnassamme. Vaadimme vastuullista toimintaa myös omilta toimittajiltamme.

Finn-ID:n 30-vuotisen historian aikana on kertynyt mukaan monenlaisia hyviä toimintatapoja, mutta myös asioita, joita on hyvä muuttaa. Aloitimme viime kesänä koko henkilöstön kanssa toimintatapojemme uudistamisen käymällä lävitse kulttuurimme ja arvojemme ydinkohtia. Osa oli asiasta innostuneempia kuin toiset. Alussa sain kuulla monelta suunnalta kysymyksiä: Miksi? Onko tämä oikeaa ajankäyttöä? Nyt on kuitenkin hienoa nähdä, että iso osa henkilöstöstä on kovasti innoissaan muutoksesta!

Vasta ilmestyneessä asiakaslehdessämme on tarina Stala-Yhtiöille toteutetusta ratkaisustamme. Yhteinen pitkä taipaleemme on ollut molemmin puolin hedelmällinen. Ei olisi pitänyt yllättyä, kun tutustuin tarkemmin yritykseen, että meitähän yhdistävät myös yhteiset arvot. Toinen yllätys oli se, kuinka paljon meidän upeita arkea helpottavia ratkaisuja heiltä löytyy. Kannattaa tutustua tarinaan!

VOIMAA ILOSTA! on yksi meidän uusista toimintatavoista. Muistakin kerromme kyllä aikanaan verkkosivuillamme ja tietysti ilmennämme niitä käytännössä – stay tuned!

Me Finn-ID:llä koemme saaneemme hyvin paljon suomalaiselta yhteiskunnalta.Janne Pyrrö

Blogiterveisin, Janne