Blogi

Päällikkö ja kolme muskettisoturia

  • Blogi

Toisin kuin Alexandre Dumas’n kirjassa "Kolme muskettisoturia", yrityksen varastojen inventoinnissa ei ole sitä vähääkään romantiikkaa eikä seikkailuja. Enemmistön mielestä inventoiminen on taatusti yhtä tervanjuontia joka vuosi (tai kuukausi), mikä on vaan pakko tehdä.

Hiljattain uusitut yrityksemme nettisivut ovat poikineet ilahduttavan paljon yhteydenottopyyntöjä. Ja mikä parasta, vanha viisaus, että "Asiakas on aina oikeassa", on osoittautunut paikkansa pitäväksi isossa osassa näitä yhteydenottoa: ”Finn-ID:llä on osaamista, jolla helpotetaan konkreettisesti asiakkaidemme arkea ja tuotetaan iloa päivittäiseen tekemiseen.”

Eräästä hiljattain ratkaistusta tapauksesta olen erittäin tyytyväinen. Inventoinnista vastaavan päällikön piti aiemmin tulostaa toiminnanohjausjärjestelmästä inventointilistat, joiden perusteella vuosi-inventointi tehtiin. Inventoinnin hitauden takia työn tekemisessä päällikköä auttoi yhden kokonaisen työpäivän ajan kolme muskettisoturia. Kaikkiaan työhön käytettiin siis neljän työntekijän täysipäiväinen panos.

Liike-elämässä arvostetaan erityisesti tuotteistettuja ratkaisuja sekä laaja-alaista liiketoiminta- ja markkinaosaamista. Tähän vastataksemme olemme luottaneet jo lähes 30 vuotta toimialakohtaiseen myyntityöhön sekä tuotteistaneet helpommin lähestyttävään muotoon yhtä kauan kehittämiämme mobiiliohjelmistotuotteita.

Kaikkien ict-projektien ei tarvitse olla isoja ja pelottavia (toki niitäkin tarvitaan), jotkut asiat voi tehdä nopeasti 75 % tuottavuuden kasvun saavuttaen.Lauri Vornanen, liiketoiminnan kehityspäällikkö

Ja kuten tarinan tuntevat tietävät, lopussa päällikön unelmat toteutuivat. Onnistuimme tarjoamaan hänen yritykselleen ratkaisun, jolla inventoinnin voi tehdä samassa ajassa kuin ennenkin, mutta vain yhden miehen voimin. Ilman toimialakohtaista ymmärrystä tai olemassa olevia ohjelmistokomponentteja, emme olisi pystyneet tekemään ”Asiakkaannäköistä” ratkaisua päivässä.

Kaikkien ict-projektien ei tarvitse olla isoja ja pelottavia (toki niitäkin tarvitaan), jotkut asiat voi tehdä nopeasti 75 % tuottavuuden kasvun saavuttaen.

Missä voisimme olla sinun liiketoimintasi tehostamisessa avuksi? Minut tavoitat tästä.PS.
Meiltä löytyy myös "Opas onnellisempaan varastonhallintaan", jossa käsittelemme sujuvan varastonhallintaprojektin perusteita organisaatiossa.

Opas on tehty ensisijaisesti niille, joilla ei vielä ole käytössään automatisoitua varastonhallinta-järjestelmää tai jotka ovat uudistamassa omiin tarpeisiinsa epäsopivaksi jäänyttä, vanhentunutta järjestelmää. Lähestymme asioita käytännön varastonhallinnan sujuvuuden näkökulmasta - liiketoimintaa ja organisaation palvelulupausta tukien. Tilaa opas tästä!