Reissussa osaamisen kehittämiseksi

Miehemme maailmalla osa I - RFID-uutisia maailmalta

  • Blogi

Istumme tällä kirjoitushetkellä toimitusjohtajamme Jannen kanssa lennolla kohti Las Vegasia. Olemme matkalla maailmaan suurimmaksikin kuvattuun terveysteknologian konferenssiin HIMSS:iin (Healthcare Information and Management Systems Societyn järjestämä kansainvälinen tapahtuma).

Olemme oppineet jo matkan varrella todella paljon palvelukulttuurista ja muutamia ajatuksia on herännyt, mitä jenkkiläisestä kulttuurista olisi hyvä tuoda jokaisen meidän arkipäivän tapoihin.

New Yorkiin laskeuduttuamme pääsimme heti mukaan paikalliseen toimintaan hypättyämme epävirallisempaan taksiin. Hinta perille pääsyn jälkeen olikin tuplat sovitusta. No tilanteesta selvittiin alkuperäiseen hintaan, mutta olimme kokemusta rikkaampia ja naurettiinkin, että sehän meni kuin "softaprojekti", jolla ei ole omaa projektipäällikköään - asiakkaat eivät ymmärtäneet, mitä olivat ostamassa ja myyjä oletti, että kun kyydissä ollaan niin vain päämäärä on tärkein.

KUVA: Matkaväsymyksestä ei ole tietoakaan (tai sitten voiteet ovat tehokkaita toim.huom.), kun miehemme ovat maailmalla tutkimassa RFID-teknologian tarjoamia mahdollisuuksia.

Hetki menee maalaispojalla ihmetellessä, kun täysin tuntematon ihminen hissistä toivottaa vilpittömästi hyvää päivän jatkoa. Vilpittömyys paistaa ihmisistä ja tällaista asennetta tarvittaisiin Suomeenkin. Ainakin asiakaspalvelutilanteessa. Kuinka hienoa onkaan se, että joku, se joku on meilläkin töissä, ottaa asian kopikseen ja haluaa palvella asiakasta niin, että hän tuntee saavansa erityisen hyvää palvelua.

Olemme hakemassa ideoita siihen, miten terveydenhuollon järjestelmämme saataisiin hyppäämään seuraavalle pykälälle. Isona osana tässä on mukana RFID-teknologia ja sen tuomat mahdollisuudet.Jari Knuutila, RFID-asiantuntija ja myyntipäällikkö

RFID mahdollistaa terveydenhuoltoon uusia ratkaisuja

No palatakseni oikeaan asiaan ja siihen miksi olemme täällä reissun päällä, toki sekin liittyy kovasti asiakaspalveluun. Olemme hakemassa ideoita siihen, miten terveydenhuollon järjestelmämme saataisiin hyppäämään seuraavalle pykälälle. Isona osana tässä on mukana RFID-teknologia ja sen tuomat mahdollisuudet.

Materiaalien, henkilöiden ja tuotteiden kuten esimerkiksi sairaalasänkyjen tehokas seuraaminen tulee koko ajan tärkeämmäksi hektisessä terveydenhuollon maailmassa. HIMMS:issä on esillä innovatiivisia RFID-pohjaisia ratkaisuja, joiden pääajatuksena on availability eli saatavuus. Tekniikan avulla voimme varmistaa, että sairaalan leikkausosastolla on aina oikea määrä oikeita tuotteita ja ennen kaikkea tehokkaasti.

Omat odotukseni ovat korkealla, kuulette varmasti jatkossa matkaan lähteneistä ajatuksista ja siitä, miten teknologia voisi tuoda lisää aikaa sinunkin elämääsi. Voit lukee lisää HIMSS-messuilla syntyneistä oivalluksista ja kohtaamistamme ratkaisuista Miehemme maailmalla blogin osasta II.

(The HIMSS Annual Conference & Exhibition is the industry’s largest health IT educational program and exhibition center. HIMSS16 will take place February 29 – March 4, 2016 in Las Vegas.)