Innostava ilmapiiri

Näköalattomuudesta innostavaan ilmapiiriin

  • Blogi

Vuosikymmen on ollut yhtiömme historiassa yksi vaativimmista ajankohdista. Tämä on tietysti johtunut suuressa määrin ulkoisista tekijöistä, mutta myös Finn-ID:n sisällä tapahtuneet muutokset ovat olleet merkittäviä.

Olemme kulkeneet viimeisen vuoden aikana matkan näköalattomuudesta kohti näkyä, joka innostaa! Olemme yhdessä rakentaneet uuden Finn-ID:n, joka pystyy uudistumaan muuttuvissa tilanteissa.

Muutoksessa mukana olevat eivät sitä itse aina näekään, mutta kolmen kuukauden vuorotteluvapaalta palannut Finn-ID:läinen kysyi: Mitä ihmettä täällä on tapahtunut? Innostuksen ilmapiiri on niin käsin kosketeltava. Täällä halutaan mennä niin voimalla eteenpäin - toisin kuin aikaisemmin.

Tämän vuoden aikana tulemme tekemään paljon töitä osaamisemme kehittämisen saralla. Oli upeaa aistia se innostus, kun avasimme yhdessä kunkin Finn-ID:läisen osaamisvahvuuksia ja suunnittelimme yrityksellemme kulttuuria, jossa haluamme tulevaisuudessa elää. Uskon avoimuuteen ja yhdessä tekemisen kulttuuriin.

Haastan yhteistyöhön mukaan myös teidät hyvät asiakkaamme ja kumppanimme - kehitetään yhdessä ratkaisujamme ja palvelujamme. Palautteenne on meille aina arvokasta!Janne Pyrrö, Finn-ID:n toimitusjohtaja

Ilolla olen seurannut, kuinka meillä nykyisin esimerkiksi Yammerissa käydään hyvää ja avointa keskustelua. Kun joku on kiitellyt toista hänen hyvästä työstään, kyllähän siitä tulee itsekin tosi hyvälle tuulelle!

Haastan yhteistyöhön mukaan myös teidät hyvät asiakkaamme ja kumppanimme - kehitetään yhdessä ratkaisujamme ja palvelujamme. Palautteenne on meille aina arvokasta!

Innostunut ja avoimesti kommunikoiva kulttuuri näkyy onnellisina ja yhteistyökykyisinä Finn-ID:läisinä, sellaiset tunnetusti palvelevat myös asiakkaita ilolla!

 Entä mistä haluaisit lukea seuraavaksi blogissamme?

Blogi/Janne Pyrrö

Ota yhteyttä
Voimmeko olla avuksi?09 3510 1555
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Chat