Tarkastajan uusi työväline hetkessä käyttöön!

Pysäköinninvalvonnan uusi aikakausi

Mukavaa, että olet päätynyt sivustollemme ja saamme kertoa muutaman sanasen kehittämästämme pysäköinninvalvonnan ratkaisusta.

Meiltä löytyy ratkaisut joko vain tarkastajan työn tehostamiseen ATTUNE Park 2.0:ssa tai jos haluat kokonaisratkaisun palvelemaan asiakkaitanne, tarkastajianne sekä toimistoa, voitte ottaa käyttöön ATTUNE ParkkiV -ratkaisun.

Tarkastajille uusia työkaluja - päivitä nyt ATTUNE Park 2.0 -versioon

Huom! Mikäli käytössänne on ATTUNE Park -sovellus, tarjoamme sen päivittämistä 2.0-versioon - näin saatte käyttöönne nykyaikaisen tarkastan työvälineen erittäin helposti ja nopeasti. (Lue lisää sivun oikeasta laidasta!) 

ATTUNE ParkkiV palvelee tarkastajia, toimistoa ja helpottaa myös asiakkaiden elämää
- helppokäyttöinen, aidossa käyttöympäristössä erittäin toimivaksi todettu kokonaisratkaisu 

 • Onko nykyisen pysäköinninvalvonnan ratkaisun tuottama kirjanpitoaineisto hyvän kirjanpitotavan ja –lain mukaista?

 • Tiedättekö, että markkinoilla on järjestelmä, mikä tarjoaa suoritepohjaisen kirjanpidon raportoinnin?

 • Tiedättekö, että ParkkIV vähentää taloushallinnon tehtäviä mahdollistamalla: 

  - Maksunpalautukset voidaan tehdä suoraan järjestelmästä, ilman maksujen käsinsyöttöä muihin järjestelmiin. Kyseessähän on asiakkaan ei kaupungin rahat, mitä palautetaan. 

  - Raportit tulevat sähköisinä ja voidaan tallentaa sähköisinä – niitä ei tarvitse tulostaa, mikäli kunnassa/kaupungissa on päätetty sähköisestä arkistoinnista.

  - Maksuvaatimuksiin haetaan tiedot automaattisesti, vain ongelmatapaukset käsitellään henkilökunnan toimesta.

  - Ulosotto toimii automaattisesti, vain ongelmatapaukset ja suurasiakkaat käsitellään henkilökunnan toimesta.

  - Järjestelmä luo kerran kuukaudessa ajantasaisen tilanteen laskuista, maksuista ja saatavista. Raportteja ei tarvitse ajaa vuoden lopussa erikseen, vaan on osa normaalia käynnissä olevaa raportointia. 

Case Kuopion kaupunki 

Olemme saaneet olla mukana kehittämässä ja uudistamassa mm. Kuopion kaupungin pysäköinninvalvontaa onnistunein tuloksin. Tämä ratkaisu on toteutettu ATTUNE ParkkiV -kokonaisratkaisua hyödyntäen.  Tällä videolla näet kuinka se toimii käytännössä.

En kyllä vaihtaisi vanhaan systeemiin mistään hinnasta! Pysäköinnintarkastaja Marjukka Laitinen, Kuopion kaupunki

Kun mietitte pysäköinninvalvonnan tehostamista ja helpompaa tapaa toteuttaa sitä, kerromme mielellämme lisää. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

Kuopiolaiset pysäköinnintarkastajat Marjukka Laitinen ja Jani Ullgren ovat tyytyväisiä uuteen ratkaisuun - sen ansiosta työ on moninkerroin sujuvampaa. 

 

- Uuden järjestelmän myötä asiakas voi tehdä itse oikaisuvaatimuksen. Tämä näkyy mm. siinä, että turhat asiakaspalvelusoitot ovat jääneet pois. Näin aikaa jää enemmän haasteellisimpien asiakastapausten selvittelyyn, toimistosihteeri Vesa Jussila Kuopion kaupungin pysäköinnistä kertoo. 

 

Jos voimme olla avuksi, jätä meille viestiä ja olemme pikimmiten yhteydessä: