Itseilmoittautuminen

Itseilmoittautuminen ATTUNE Ilmo

Itseilmoittautuminen ATTUNE Ilmo - nopeasti käyttöönotettava itseilmoittautumisratkaisu Lifecare-ympäristöön

Sähköisten itseilmoittautumisratkaisujen käyttö terveydenhuoltoympäristössä lisääntyy koko ajan. Ne mahdollistavat lisäresurssin hoitohenkilöstön kiireiseen arkeen, parantavat asiakaspalvelua, vähentävät jonottamista sekä vapauttavat organisaatiosta enemmän aikaa kaikista tärkeimpään eli hoitotyöhön.

ATTUNE Ilmo - kevyesti ja nopeasti käyttöönotettava, Lifecare-ympäristöön suunniteltu itseilmoittautumissovellus on Finn-ID:n ratkaisu itseilmoittautumiseen ja hoitohenkilökunnan auttavaksi voimavaraksi. 

100 % asiakastyytyväisyystakuu

Varmistaaksemme, että ATTUNE Ilmon hankinta on teille turvallista ja olette 100 % tyytyväisiä, voitte palauttaa tuotteen 2 viikon sisällä toimituksesta,mikäli se ei vastaa odotuksianne.

Meille on tärkeää, että olette tyytyväisiä. Tästä syystä tarjoamme ATTUNE Ilmon yhteydessä 100 %:n asiakastyytyväisyystakuun. Takuun ansiosta ATTUNE Ilmolla on kahden viikon palautusoikeus, joten ehditte hyvin testaamaan sitä. Uskomme, että olette tyytyväisiä, mutta jos jostain syystä näin ei ole, teillä on palautusoikeus 14 päivän sisällä toimituspäivästä. Tyytymättömyys edellyttää kirjallista perustelua 2 viikon sisällä toimituksesta. Korjaamme asian tai vaihtoehtoisesti voitte palauttaa ATTUNE Ilmon. Korjaavasta työstä ei veloiteta. Lisätiedot tyytyväisyystakuusta myynnistämme.

 

Itseilmoittautuminen nopeasti käyttöön

Olemme toimituksissamme ripeitä ja toimitamme ratkaisun 2 kuukauden sisällä käyttökohteeseen. Havainnekuvassa (tuote-esite s. 2) esittelemme toimitusprosessin kulkua ja toivomme, että kuvaus helpottaa asian eteenpäinviemistä myös omassa organisaatiossanne. Autamme mielellämme, mikäli teillä herää kysymyksiä! 

 

 

Vertailimme eri toimittajien itseilmoittautumisratkaisuja ja päädyimme Finn-ID:n ATTUNE Ilmoon. Asiakkaana oli koko ajan tunne, että meitä kuunneltiin ja toiveemme otettiin huomioon – tärkeää oli myös se, että toimittaja piti meidät ajan tasalla toimituksen vaiheiden suhteen. Margit Yli-Kotila, hoitotyön johtaja, Peruspalvelukuntayhtymä Kallio