Case: Varsinais-Suomen SHP

Keskitetty tulostusratkaisu, joka sopii kaikkiin potilastietojärjestelmiin

Finn-ID toimitti Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirille yhtenäisen tulostusratkaisun.
– Ratkaisu mahdollistaa potilasrannekkeiden yhdenmukaisen tuottamisen, mutta lisäksi myös terveydenhuollon erilaiset merkintätulostukset. Esimerkiksi lääkelisäys- ja lääkeannostarrat on mahdollista tulostaa samaa järjestelmää käyttäen, Finn-ID:ltä kerrotaan.Yhteishankintaprojektin yksiköillä oli käytössään eri potilastietojärjestelmät – Turun kaupungilla Pegasos ja Varsinais-Suomessa Uranus, mutta tämä ei muodostunut missään vaiheessa ongelmaksi. – Kaikki toimii loppukäyttäjän näkökulmasta ihan samalla tavalla riippumatta siitä, mikä potilastietojärjestelmä on käytössä. Kaikki toimii hienosti, yhteishankkeen projektipäällikkönä toiminut Medbit Oy:n Tuomas Iivarinen sanoo tyytyväisenä.

Finn-ID:n asiantuntemus erityisesti projektin käynnistysvaiheessa saa Iivariselta kiitosta. – Kun projektia lähdettiin aikoinaan käynnistämään, oli Finn-ID:n vahvalla asiantuntemuksella iso merkitys. Kumppanin pitkällisestä kokemuksesta oli iso apu projektin eri vaiheissa, hän jatkaa.

– Yhtään mekaanista rikkoa potilasranneketulostimiin ei ole vielä tullut, mutta joidenkin ohjelmistoasioiden suhteen herää aina silloin tällöin kysymyksiä. Olenkin ollut tyytyväinen, että otimme käyttöön Finn-ID:n  tarjoaman ylläpitotuen, Iivarinen päättää.

Finn-ID:n keskitetty tulostus- ja potilasrannekeratkaisu on mahdollista liittää kaikkiin Suomessa käytössä oleviin potilastietojärjestelmiin.

Lue myös artikkeli "Tärkeintä on potilaan luotettava tunnistaminen".

Keskitetty tulostus- ja potilasrannekeratkaisu on mahdollista liittää kaikkiin Suomessa käytössä oleviin potilastietojärjestelmiin.