Etsimme digimyyjää

Oletko sinä etsimämme uusi digimyyjä?

Katso yllä oleva video ja tiedät vastauksen kysymykseemme "Oletko sinä etsimämme uusi digimyyjä?"

Digimyyntiyksikkömme on kovassa vauhdissa ja kaipaamme tiimiimme myyjää. Voit olla opintojesi loppusuoralla tai jo jonkin aikaa myynnin parissa työskennellyt.

Arvostamme energistä asennetta ja innostuneisuutta kehittyä hyväksi myyjäksi. Asiakaskeskeisyys näkyy kaikessa tekemisessämme.

Digimyyjän työ painottuu nimensä mukaisesti digitaalisiin kanaviin - sovit tehokkaita etäkohtaamisia asiakkaidemme kanssa Teamsin välityksellä, etsit uusia asiakkuuksia ja vastaat kokonaisuudessaan pienemmistä asiakkuuksistamme, jotka kaipaavat asiantuntevaa palvelua nopealla reagoinnilla.

Arvostamme energistä asennetta ja innostuneisuutta kehittyä hyväksi myyjäksi. Asiakaskeskeisyys näkyy kaikessa tekemisessämme.

Huolehdit, että liideihin tartutaan heti ja ylität asiakkaan odotukset nopeasta ja ammattitaitoisesta palvelusta.

Digitiimi vastaa yhteistyössä markkinoinnin kanssa myynnillisten materiaalien tuottamisesta, joten uskallat esiintyä myös kameran edessä.

Me teemme asiakkaittemme ihmisten työstä mielekkäämpää poistamalla turhaa työtä

Harva meistä haluaa tehdä turhaa työtä. Tästä huolimatta me kaikki teemme sitä, koska turhaa työtä on tosi vaikea huomata itse.

Turhan työn määrä on kuitenkin merkittävä. Tutkimusten mukaan jokaisesta työtunnista vain 3 minuuttia tuottaa lisäarvoa asiakkaalle. Eli jopa 57 minuuttia joka tunnista on enemmän tai vähemmän turhaa työtä, joka koostuu joko pakollisista tukitoiminnoista (nämä voimme usein automatisoida) tai silkasta hukasta (tämän voimme usein tunnistaa ja poistaa kokonaan).

Me autamme ihmisiä käyttämään aikansa tärkeämpään tekemiseen – eli teemme asiakkaittemme ihmisten työstä mielekkäämpää. Meidän jengille tämä työ on ollut hyvin palkitsevaa, kuten yllä olevasta videostakin näkyy. Tulisitko porukkaan mukaan?

Jos haluat tietää lisää siitä, millaista meillä työskentely on, katso tämäkin video:

Lähetä hakemuksesi

Lähetä hakemus palkkatoiveen kanssa rekry@finn-di.fi. Laitathan hakemukseesi CV:n tai vaihtoehtoisesti linkin Linkedin-profiiliisi, ja halutessasi saatetekstinä, millainen on mielestäsi hyvä myyjä.

Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

Lisätietoa avoinna olevasta tehtävästä antaa Edona Dedolli p. 09 3510 1341. 

Mikäli haluat piristää päivämme ja samalla tehostaa hakemuksesi näkyvyyttä, laita mukaan vapaamuotoinen esittelysi/tervehdys esimerkiksi videolla tai ääniviestinä myös whatsup-viestillä 040 679 1113/Edona.

Hakuprosessista

Pidämme hakua auki loppuvuoteen 2020 asti. Ilmoitamme sinulle hakuprosessin etenemisestä viimeistään viikon sisällä siitä, kun jätit meille hakemuksen.