Web-devaaja - haluamme sinut meille duuniin

Hakusessa web-devaaja

Siitä se ajatus sitten lähti...

- Nyt on sellainen juttu, että tarvitsemme lisää tekijöitä - uusia projekteja tuppaa nimittäin mukavasti sisään, tuumasi softapomo Pasi Finn-ID:n aamukahvipöydässä (naama hymyssä).

- No mitäpä sitä aikailemaan, ilmoitetaan ilouutinen maailmalle ja etsitään tekijä, vastasi Rva brändäri (naama hymyssä) ja otti läppärin esiin. 

Siitä se ajatus sitten lähti. Tehtiin tämä rekryilmoitus vakavalla tositarkoituksella, vaikka naamat hymyssä edelleen oltiinkin.

Ydinosaamisen tulee olla Front-end puolella .NET ympäristössä, mutta arvostamme myös back-end osaamista

Web-devaaja - tule meille duuniin

Nyt etsitään softatiimiin innostunutta, monipuolista ja oma-aloitteista web-devaajaa. Ehkä mielestäsi plussaa on sekin, ettei meillä tarvitse pyöritellä peukaloita vaan hakemamme henkilö pääsee suoraan mukaan asiakasprojekteihin ja ratkaisemaan aidosti asiakkaittemme haasteita. 

Vielä yksi juttu, emme me sinua yksin jätä projektien kanssa; meillä on duunissa ihan mahtavia tyyppejä, jotka ovat luvanneet jeesata. Eikä haittaa ole siitäkään, että asiakkaamme ovat hekin oman alansa huipputyyppejä. 

No mitä sinun tulisi osata?

Ydinosaamisen tulee olla Front-end puolella .NET ympäristössä, mutta arvostamme myös back-end osaamista. Etsimämme henkilö voi olla vasta uransa alussa tai jo jonkin verran kokemusta hankkinut. Devaajan tulisi tuntea moderneja web -teknologioita kuten React, AngularJS.     

Emme katso ollenkaan pahalla, jos jokin näistä tuntuu tutulta:

  • ASP.NET / ASP.NET Core  
  • Entity Framework, MVC
  • React / AngularJs
  • Javascript kirjastot
  • IIS, REST / Web Api
  • MS SQL 

Mitä tuumit?

Lisätietoa avoinna olevasta tehtävästä saat sovellusjohtaja Pasi Väisäseltä. Hakemuksia voi laittaa rohkeasti aina 14.7. asti, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit lähettää Pasille hakemuksen sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella. Liitä mukaan myös CV. Ja saa Pasille muuten soittaakin, p. 09 3510 1524.

Max. 32MB