Me Finn-ID:läiset saamme voimaa ilosta!

Olemme ylpeitä arvoistamme ja toivomme, että ne näkyvät myös teille. Teemme unelmiemme eteen rohkeasti töitä, tuotamme innostavia asiakaskokemuksia ja yritämme tehdä joka päivästä paremman. Yksi painavimmista arvoistamme on "Voimaa ilosta!". Positiivinen asenne ja tekemisen meininki kantaa pitkälle. Koemme tärkeäksi myös avun tarjoamisen kollegalle ja aidosti läsnäolemisen. Olemme koonneet toimintatapamme ja arvomme "Finn-ID:n arvotauluun".

Toivotamme nuorekkaaseen työyhteisöömme tervetulleiksi samanhenkiset positiiviset persoonallisuudet, jotka eivät pelkää haasteita ja joille asiakkaan palveleminen sekä lupausten lunastaminen ovat ilo.

Mikäli tunnet kuuluvasi joukkoomme, laita meille avoin hakemus tulemaan. Uusien työmahdollisuuksien avautuessa käymme ne ensimmäisenä läpi! Lue tästä tuoreimpien työntekijöidemme Anun ja Willen kuulumiset!

Hyvä työyhteisö

Finn-ID tarjoaa työntekijöilleen työyhteisön, jossa on hyvä tehdä töitä. Panostamme rekrytoinnin osuvuuteen sekä yrityksemme että hakijan kannalta. Meillä on ilo pystyä tarjoamaan turvattuja, yleensä vakituisia, toistaiseksi voimassaolevia työsuhteita. Uskomme työntekijöiden kouluttamiseen ja työhyvinvointiin henkilöstön viihtyvyyden ja korkean palvelutason takaamiseksi.

Suomen parhaita työpaikkoja

Yrityksemme oli myös yksi Suomen parhaista työpaikoista vuonna 2011. Sijoituimme Great Place to Work® -tutkimuksessa pienten yritysten sarjassa 15 palkitun joukkoon. Jatkamme vahvasti samalla linjalla työyhteisömme kehittämistä ja tyytyväisyyden seurantaa.

Yrityksessämme panostetaan paljon henkilökunnan kehittämiseen ja kouluttamiseen. Richard Sundman, ratkaisumyyjä

Sinustako Finn-ID:läinen?

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta ja olet kiinnostunut avoimista työtehtävistämme jatkuvasti kehittyvässä asiantuntijayrityksessämme, ota meihin yhteyttä!

 

Monipuoliset työsuhde-etumme

 • Huvitoimikunta

  Huvitoimikunta

  Hauskat ja monipuoliset virkistäytymismahdollisuudet.

 • Kuntosali

  Kuntosali

  Kehon hyvinvointiin tarjolla on kuntosalin vapaa käyttö.

 • Saariselän lomamökki

  Saariselän lomamökki

  Lähde pohjoiseen ja nappaa aktiviteettiloman tukikohdaksi Saariselän lomamökki.

 • Lounasetu

  Lounasetu

  Mahat täyteen edullisemmin lounasedun ja lounasseteleiden muodossa.

 • 3 päivää

  3 päivää

  Finn-ID tarjoaa työntekijöilleen 3 päivää itsensä kehittämiseen.

 • 50/50-lomasääntö

  50/50-lomasääntö

  Lomaa myös uusille työntekijöille 50/50 lomasäännöllä.

 • Työhyvinvointi

  Työhyvinvointi

  Finn-ID pitää työntekijöidensä hyvinvoinnista huolta laadukkaalla ja ennalta ehkäisevällä työterveyshuollolla sekä erilaisilla hyvinvointia edistävillä kampanjoilla.

 • Autotalli

  Autotalli

  Autotkin voivat hyvin, kun suojana on hallin kiertävät autopaikat.

Töihin Finn-ID:lle?
Avoin hakemus Finn-ID:lle09 351 011
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Chat