Onnea Espoon uusi sairaala!

Espoon uusi sairaala otetaan tällä viikolla käyttöön - onnea Espoo!

  • Uutiset

Finn-ID toimitti teknologiariippumattoman kokonaisjärjestelmän uuden sairaalan tunnistustarpeisiin ja potilasvirtojen hallintaan

Tällä viikolla avattu Espoon uusi sairaala on ottanut vastaan ensimmäiset potilaansa. Espoossa, Kirkkonummella ja Kauniaisissa on meneillään iso potilaiden siirto-operaatio, kun neljä sairaalaa tyhjennetään ja Espoon uusi sairaala otetaan käyttöön. Jorvin uudessa ikäihmisten kuntoutukseen keskittyvässä sairaalassa on 270 potilaspaikkaa ja lisäksi yksi osasto Jorvin erikoissairaalan puolella. Sairaalassa työskentelee noin 400 terveydenhoitoalan ammattilaista.

Myös Finn-ID:llä on ilo olla mukana rakentamassa tulevaisuuden sairaalaa. Juuri avatussa sairaalassa on otettu käyttöön Finn-ID:n toimittama potilaan tunnistusratkaisu, joka mahdollistaa puitteet hyvin erilaisten sovellusten hyödyntämiseen sairaalassa.

- Hoitohenkilökunnan on helppoa tehdä potilastunniste yhdellä napin painalluksella suoraan potilastietojärjestelmästä ja tämän jälkeen klikata ”käyttöoikeudet” ja voimassaoloaika tunnistusjärjestelmästä erilaisiin toimintoihin sairaalassa. Ensimmäisessä vaiheessa potilaat hyödyntävät potilastunnistetta potilaskaappien lukituksessa. Potilasvirtojen hallintaan kehitetty ratkaisu tarjoaa mahdollisuuden mm. paikannukseen, maksamiseen ja esimerkiksi älykkäiden kuntoilulaitteiden käyttöön tunnisteella, Sami Lehikoinen Finn-ID:ltä kommentoi.

KUVA: Tunnistusjärjestelmästä aktivoidaan palveluita potilaan käyttöön. RFID-ranneketta voi hyödyntää esimerkiksi älykkäiden kuntoilulaitteiden käyttöön tunnisteen perusteella, Sami Lehikoinen Finn-ID:ltä kommentoi.

Lisätietoa:
Finn-ID Oy
Sami Lehikoinen
p. 09 3510 1460

Lisää sisältöä terveydenhoitoalan ratkaisuistamme myös täällä ja täällä!